Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice - cz. 2

tyfus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kopie ktoś dziś na południu wawy? Chętnie się przyłącze! Zresztą nie tylko dzisiaj, w tygodniu wieczorkiem też chętnie połażę w towarzystwie. Info na prv.
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czy w sobotę są może jacyś chętni na sprzątanie świata ze złomu? ;) Najlepiej zachodnia strona stolicy. Ale zawsze można jakoś dojść do porozumienia ze stronami świata. :)
  • 2 weeks later...
Napisano
czy znajdzie się ktoś z warszawy kto przyjmie niedoświadczonego poszukiwacza na jutrzejszy dzień. Ja jestem z Legionowa ale posiadam autko także mogę dojechać.
  • 2 weeks later...
Napisano
Jeśli ktoś jest chętny na wspólny wypad (12 lub 13.04), gdzieś w okolice Warszawy, to niech się odezwie: 507-568-935.
Napisano
wybrał bym się jutro ale nie da rady jadę do puszczy pod Studzianki , mogę 19 -20 .04 kontakt priv magdar25@o2.pl pozdrowienia dla kolegów co nam dołki dały. ha ha
Napisano
Witam. W najbliższy piątek od rana planuję gdzieś wyskoczyć na kilka godzin w jakieś podwarszawskie wioski. Jak ktoś ma czas to pisać na 508232037 zawsze to raźniej na polu jak można do kogoś gębę otworzyć :)
Napisano
tak pytam bo tam sporo okopów a ja tam nie byłem kopac a widziałem kogoś z wykrywaczem to tak pytam bo mógł bym iść ale samemu mi się nie chce
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie