Listopadowy Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Napisano 23 Sierpień 2013 Niby prosty symbol, ale ani orzełka, ani korony, ani piorunków... No i nie wiem jak go zidentyfikować:(IIRP. Masywny. Alpacca.
honker Napisano 23 Sierpień 2013 Napisano 23 Sierpień 2013 Kolejarz.http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=2229Pozdro.*
Listopadowy Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Napisano 23 Sierpień 2013 Ale w tym linku opis nie wskazuje na to: Polski guzik z motywem uskrzydlonego koła (tramwaje albo kolej)"ALbo to albo to... To wiem już:)
honker Napisano 29 Sierpień 2013 Napisano 29 Sierpień 2013 Nie jestem znawcą guzików.Napisałem - kolejarz,gdyż guziki tramwajarskie(przynajmniej te co widziałem),pod uskrzydlonym kołem mają błyskawice.Pozdro.*
Wyro Napisano 30 Sierpień 2013 Napisano 30 Sierpień 2013 To prawda. A kolejowe np. napis PKP. Taki niby prosty guzik, producent znany, okres nieodległy, a trudny orzech do zgryzienia:(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.