dyzio45 Napisano 20 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2013 Witam :) Szukam na gwałt dla swatów na mój ślub bluz kbw , tzn brakuje mi jeszcze 1-2. Na rozmiar ok. 175/100 allegro przesukuje od 2 miesięcy i albo ktoś mi sprzątnie sprzed nosa albo nie ma nawet. Kupię, wynajmę za kasę ! pomocy :D. Sorki że piszę post tutaj ale to sprawa życia i śmierci :) . Pozdrawiam dyziodyzio@ya.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 Dopuszczam z uwagi na wyjątkowośc sytuacji. Chcesz brac ślub w otoczeniu żołnierzy Korpusu Bezpieczeństwa Wewnętrznego? Osobliwy pomysł, ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio45 Napisano 20 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2013 Dziękuje bardzo. Ogólnie rekonstruuje pancerniaków WP/ACz i mamy jedynie mundury polowe i kombinezony a nie chce w tym brać ślubu :). A na uroczystość weselną ubieramy gabardynowe mundury wrześniowe i szasery i nie każdy ma niestety mundur taki ( brakuje głównie dla świadka !) , stąd zastosujemy 1-2 bluzy kbw przerobione lekko gdyż tam koszerność pełna nie jest wymagana :), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 20 Sierpień 2013 Share Napisano 20 Sierpień 2013 Wrześniowy mundur i do tego szasery w barwach broni to piękny strój do ślubu, gratuluję i życzę dopięcia projektu (znalezienia munduru dla świadka) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Hej, wie ktoś może gdzie mogę dostać stosunkowo niedrogo bluzę KBW na 180 wzrostu - broń Boże nie chcę jej na nic przerabiać, chcę mieć bluzę KBW. Jest aktualnie na aukcji, ale 250 zł to jednak troszkę drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.