Skocz do zawartości

Bluza munduru kbw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam :)
Szukam na gwałt dla swatów na mój ślub bluz kbw , tzn brakuje mi jeszcze 1-2. Na rozmiar ok. 175/100 allegro przesukuje od 2 miesięcy i albo ktoś mi sprzątnie sprzed nosa albo nie ma nawet. Kupię, wynajmę za kasę ! pomocy :D. Sorki że piszę post tutaj ale to sprawa życia i śmierci :) . Pozdrawiam dyzio
dyzio@ya.ru
Napisano
Dopuszczam z uwagi na wyjątkowośc sytuacji. Chcesz brac ślub w otoczeniu żołnierzy Korpusu Bezpieczeństwa Wewnętrznego? Osobliwy pomysł, ale co kto lubi.
Napisano
Dziękuje bardzo. Ogólnie rekonstruuje pancerniaków WP/ACz i mamy jedynie mundury polowe i kombinezony a nie chce w tym brać ślubu :). A na uroczystość weselną ubieramy gabardynowe mundury wrześniowe i szasery i nie każdy ma niestety mundur taki ( brakuje głównie dla świadka !) , stąd zastosujemy 1-2 bluzy kbw przerobione lekko gdyż tam koszerność pełna nie jest wymagana :),
Napisano
Wrześniowy mundur i do tego szasery w barwach broni to piękny strój do ślubu, gratuluję i życzę dopięcia projektu (znalezienia munduru dla świadka) :)
  • 3 months later...
Napisano
Hej, wie ktoś może gdzie mogę dostać stosunkowo niedrogo bluzę KBW na 180 wzrostu - broń Boże nie chcę jej na nic przerabiać, chcę mieć bluzę KBW. Jest aktualnie na aukcji, ale 250 zł to jednak troszkę drogo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie