szeryfns Napisano 27 Sierpień 2013 Napisano 27 Sierpień 2013 Witam!Przypomina mi emblematy które były zamawiane przez organizacje czy stowarzyszenia kombatanckie(bardzo możliwe ,że po wojnie francusko-pruskiej)i wykorzystywane np. do dekoracji manierek czy innych przedmiotów(spotkałem się np. z podobnym emblematem umocowanym na metalowej etui, osłonie szklanej manierki).Oczywiście są to tylko moje sugestie.Pozdrawiam!
Korabkow Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 Jak najbardziej jest to ramka na zdjęcie wojaka /miałem takich kilka/ jak Cię to nie przekonuje to Twoja sprawa.
cezar81 Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Napisano 18 Sierpień 2013 U góry rękojeść szabli i lufa z rękojeścią bagnetu
cezar81 Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Napisano 18 Sierpień 2013 U dołu na tym czymś skrzyżowanym po lewej krzyż.
cezar81 Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Napisano 6 Styczeń 2014 Odgrzewam może pojawią się nowe fakty,do dziś nie wiem co to pozostają tylko sugestie.
Luftlander Napisano 27 Sierpień 2013 Napisano 27 Sierpień 2013 Bardziej pasuje na jakąś patriotyczną ramkę do zdjęcia.
Pytanie
cezar81
Proszę o pomoc w identyfikacji
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.