jaim Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Napisano 9 Sierpień 2013 Witam .Prosze o pomoc w ID . Pochodzenie itp...mniejsza przypominajaca pagon ma 28mm na 13,5mmDzięki wielkie za jakie kolwiek informacje na temat tych nabijek.Pozdrawiam.
jaim Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Napisano 9 Sierpień 2013 ..nikt nic niewie np. na temat nabijki ,,profil jakiegoś męrzczyzny '' .. kto to mógł byc ? itp.. Dziękuje za wszelkie tropy ..Pozdrawiam.
jaim Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Napisano 9 Sierpień 2013 powiekszenie ..ciekawi mnie jaka postac przedstawia .. ?? co to za hełm jest..?dzieki za poświęcony czas..
viator01 Napisano 9 Sierpień 2013 Napisano 9 Sierpień 2013 Nie jestem pewien, ale coś podobnego widziałem i to był św. Florian na elemencie po starej pompie strażackiej (ale nie identyczny). Może to jakiś ślad.
jaim Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Napisano 9 Sierpień 2013 ..jesli tak to mógł na dzwonku byc nabity też ? ..dzieki za kierunek ..
viator01 Napisano 9 Sierpień 2013 Napisano 9 Sierpień 2013 Na dzwonku jak najbardziej, bo dzwonki znajdowały się w remizach oraz przy wozach strażackich.
Pytanie
jaim
Witam .
Prosze o pomoc w ID . Pochodzenie itp.
..mniejsza przypominajaca pagon ma 28mm na 13,5mm
Dzięki wielkie za jakie kolwiek informacje na temat tych nabijek.
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.