fiesta Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Witam Tak jak w temacie nie wiem który wybrać ?? Przeznaczenie drobnica i kolorek . Plaża i poletka .Nie zależy mi na bajerach i super głębokości . Proszę o pomoc doświadczonych kolegów . Do tej pory lazilem z PI .Pozdrawiam
XII Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Z tego co widzę to kolega nie jest wymagający ;) ..więc Ace150 my wystarczy. Poza tym kolega konkretnie się pyta :D euro czy ace - to są dwa kijki :D osobiście wolałbym wydać mniej ;)Zdrów! Zdrów! :P
alex_2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 euroteca tylko z sonda dd, poczekaj zaraz pewno znudzi sie tym co go niedawno kupili, odkupisz taniej
fiesta Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Napisano 8 Sierpień 2013 No właśnie sek w tym że jeden i drugi wykrywacz to to samo tylko w innym opakowaniu - tak mi się wydaje ?? Ceny porównywalne sprzęty sprawdzone na euroteca przemawia gwarancją ale dla mnie jest to sprawa drogorzedna nie mającą wpływu na wybór . Sprzęt oczywiście interesuje mnie nowy w sklepu oczywiście . W przyszłości myślę o dokupieniu cewki bell tornado i lub hunter ale czas pokaże .
pterodaktyl Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 ... sęk w tym ...... jaki sęk ? ...... drzewiany ... jest drzewo , się rżnie deskę > jest sęk ...... kto ma drzewo ? ... Lutmann ? ...
alex_2013 Napisano 9 Sierpień 2013 Napisano 9 Sierpień 2013 to sie nad sobą zastanów, jezeli masz tylko 800 zł a więc niewiele wiecej jak kosztuje nowy pinpointer i chcesz sklepowy sprzet na gwarancji to zycze powodzenia. Zejdz na ziemie, za te pieniadze mozesz kupic jako taka uzywke z niższej polki, terra moze byc ok, jesli eurotec to tylko z sonda dd.
xen Napisano 9 Sierpień 2013 Napisano 9 Sierpień 2013 Hej, tak się składa, że miałem xt 30, taką jak ta na aukcji, i napiszę tylko tyle:LEKKIE, SOLIDNE, O DOBRYM ZASIĘGU, STABILNE.Jeżeli masz możliwość - licytuj a nie będziesz żałował bo to mega sprzęt za stosunkowo niską cenę.
ginerus Napisano 23 Sierpień 2013 Napisano 23 Sierpień 2013 Za 800 złotych oprócz x-30 możesz white's prizm IV i zapomnij o ace.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.