krzysiek9559 Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 To tylko wyobraźnia. Wzrok można oszukać umysłem i wpoić komuś że tak jest a nie inaczej. Moim zdaniem nie ma tu nic wspólnego ze Stalinem. A tak nawiasem mówiąc projekt budynków powstał jak już go nie było i nikt za nim nie tęsknił. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2013 Ja właśnie jestem pod wrażeniem mózgu który na to wpadł. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 A może to być nawet Lenin... zwykła sypialnia SK normalne blokowisko nie mające nic z odkrywcą .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 Gościa ewidentnie fantazja ponosi,pewnie w piance na kawie też widzi lico wuja Józefa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.