tofik84 Napisano 6 Sierpień 2013 Autor Napisano 6 Sierpień 2013 Witam taki ptaszek wpadł mi w ręce , mam pytanie do fachowców czy oryginał czy fals z góry dziękuję Pozdrawiam
pawel_breslau Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Jak dla mnie oryginał. Mam identyczną wykonaną z takiego samego materiału i ma takie same szpilki z tyłu.Gratuluję. Fajny fancik.Pozdrawiam.Paweł
HASAG40 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 witaj dałeś bardzo kiepskie fotki mgliste,ale na pierwsze wrażenie dobrze wygląda jaki metal cynk czy aluminium?
tofik84 Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 Sorki za jakość zdjęć , a wykonana z cynku Pozdrawiam
HASAG40 Napisano 7 Sierpień 2013 Napisano 7 Sierpień 2013 moim zdaniem dobra tylko czyszczona w jakimś kwasku czy coś?napewno cos na bazie kwasu;-)
Pytanie
tofik84
Witam taki ptaszek wpadł mi w ręce , mam pytanie do fachowców czy oryginał czy fals z góry dziękuję Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.