hotrodrumble Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Napisano 3 Sierpień 2013 Witajcie, będąc wczoraj na rybach znalazłem taki oto dziwny przedmiot. Czy ktoś z szanownych użytkowników wie co to jest i do czego mogło służyć? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
hotrodrumble Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Napisano 3 Sierpień 2013 Witajcie, będąc wczoraj na rybach znalazłem taki oto dziwny przedmiot. Czy ktoś z szanownych użytkowników wie co to jest i do czego mogło służyć? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
derkb Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 flasza samogonu? sorry to u mnie, stoi przed monitorem...
sonicsquad Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 Posypia się kartki zaraz... http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
tyfus Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 czekamy na zdjęcie i trafną identyfikację kolegi derkb, który z wielkim poczuciem humoru i wielką niecierpliwością garnie się do pomocy.Reszta Userów, która ewentualnie będzie wiedziała co to za przedmiot, proszona jest o czasowe nie udzielanie się w wątku - dajmy szansę derkb.dziękuję.
hotrodrumble Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Napisano 3 Sierpień 2013 Przepraszam, za pierwszym razem nie udało mi się załadować zdjęć. Tak to wygląda. Długość przedmiotu 15cm.
derkb Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 musze oddac pole innym użytkownikom, wychodzi na to ,że dobrze idetyfikuję co stoi u mnie na stole ... ;)
hotrodrumble Napisano 3 Sierpień 2013 Autor Napisano 3 Sierpień 2013 I jeszcze takie zdjęcie. Kolega mówił mi, że w miejscu, w którym to znalazłem, żołnierze niemieccy pośpiesznie przekraczali rzekę, zostawiając sporo ciężkiego sprzętu.
tyfus Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 derkb - niniejszym zostajesz ostrzeżony i polecam przeczytać np. to:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=717901
Pytanie
hotrodrumble
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.