koziarzumyslu Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 czy ktos moze spotkał sie z taka klamra ,czy to tylko jakas okolicznosciówka? dzieki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziarzumyslu Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 czy ktos moze spotkał sie z taka klamra ,czy to tylko jakas okolicznosciówka? dzieki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziarzumyslu Posted July 29, 2013 Author Share Posted July 29, 2013 a to pierwsza strona ,dodam ze wykonana jest z mosiądzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 PKP - wiadomo. Dyr. Rad. - Dyrekcja Radomska.Myślę, że rzadka rzecz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 ja bym ją plasował na okres międzywojenny pierwszy raz taką widzę myślę że Daniel może coś na jej temat powiedzieć :) Kolej to jego konik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Na pewno po 1926 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
koziarzumyslu
czy ktos moze spotkał sie z taka klamra ,czy to tylko jakas okolicznosciówka? dzieki .
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.