vvarg Napisano 24 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2013 Witam zapraszam do słuchania i komentowania :) M.o.s.s.a.D - Królhttp://www.youtube.com/watch?v=VG1Yc15UpVU Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aplyger Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 Doskonały kawałek, przypomniały mi się czasy starego, dobrego metalu- Iron Maiden, Accept etc. Tekst uważam za bardzo dobry, wokal wyraźny, choć jeszcze iewyrobiony". Tylko skąd ta osobliwa nazwa, kojarząca się nieodparcie z osławionymi służbami starszych i mądrzejszych"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 24 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2013 Do wymyślenia nazwy zespołu zainspirowała mnie szybkość i skuteczność działania Izraelskiego wywiadu, a także książka którą zresztą polecam Dziennik nazisty. Wyznania Eichmanna" - Stana Lauryssens'a Ot cała historia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 Dla mnie bomba!!! Teraz to juz sie koncertu nie moge doczekac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 No no dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 tam nowy kawałek... stare też dobre.Metal to akurat miód na moje uszy i serce, zwłaszcza w starym wydaniu :)za to też macie plusa a Lemmy na pewno by się nie oburzył na taki cover ;)http://www.youtube.com/watch?v=mAUNbYQXYfg@vvarg - któren toś ty ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 dobra, już wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 Toś mnie zaskoczył Łukasz,kiedy nowa płyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2013 Tyfus :P pewnie się pomyliłeś, wtedy jeszcze grałem na gitarze rytmicznej (teraz na basowej), także stoję w samym centrum :D Pozdrawiam i dzięki za komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.