Napoleon North Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Napisano 20 Lipiec 2013 Od czego może być ta śrubka ? Pytam bo w okolicy gdzie ją znalazłem udało mi się znaleźć guzik i ze trzy łuski .Może współczesna ...szukałem po internecie i nie znalazłem . Może źle szukałem .Przepraszam za jakość fotek ...Pozdrawiam serdecznie ;)Dzięki z góry za pomoc
kopijnik2 Napisano 20 Lipiec 2013 Napisano 20 Lipiec 2013 nie śrubka - a wkręt...nie od - czegoa do - czego...do połączeń miękkiej (blachy) zwykle do kształtownika metalowegoblachowkręt z nacięciem krzyżowym - walcowo-soczewkowy - samochamowny
rodan Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 Nie wierzę,że umieściłeś tego wkręta do indentyfikacji na serio?Nie wierzę! Brawo kop.Za sarkazm.
K.O.P. Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 Witam to co znalazłeś jest to wkręt,dosyć popularne znalezisko
Pytanie
Napoleon North
Od czego może być ta śrubka ? Pytam bo w okolicy gdzie ją znalazłem udało mi się znaleźć guzik i ze trzy łuski .Może współczesna ...szukałem po internecie i nie znalazłem . Może źle szukałem .Przepraszam za jakość fotek ...
Pozdrawiam serdecznie ;)
Dzięki z góry za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.