CallStorm Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Witam! Zachęcony identyfikacją poprzednich przedmiotów (jak również będąc pod wrażeniem wiedzy forumowiczów), postanowiłem zamieścić kolejną enigmę.Cecha:Cienka blacha, kształt zbliżony do pojedynczego kw.mandarynki. Na obu końcach otwory, na środku podwójne (łącznie 4 - dziury o śr.0,2cm). Wymiary przedmiotu:- Długość: 6cm- Szerokość: 2,5cmJest to kolejna już sztuka hamulca" jaką znalazłem. Większość trafów przypada nieopodal ścieżek prowadzących przez szczyty górskich pasm.Każdy pomysł jest dobry, zapraszam.
Hebda Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Podkówka od kamasza:)https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/resize_of_452960099_2.jpgOd cholery tego wyłazi na miejscach po ludowym WPPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 16:21 09-07-2013
CallStorm Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Po sowieckie podkówki były ostatnią rzeczą o jakiej mógłbym pomyśleć;) Dzięki serdeczne za identyfikację!
Question
CallStorm
Witam! Zachęcony identyfikacją poprzednich przedmiotów (jak również będąc pod wrażeniem wiedzy forumowiczów), postanowiłem zamieścić kolejną enigmę.
Cecha:
Cienka blacha, kształt zbliżony do pojedynczego kw.mandarynki. Na obu końcach otwory, na środku podwójne (łącznie 4 - dziury o śr.0,2cm).
Wymiary przedmiotu:
- Długość: 6cm
- Szerokość: 2,5cm
Jest to kolejna już sztuka hamulca" jaką znalazłem. Większość trafów przypada nieopodal ścieżek prowadzących przez szczyty górskich pasm.
Każdy pomysł jest dobry, zapraszam.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.