CallStorm Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Napisano 9 Lipiec 2013 Witam! Zachęcony identyfikacją poprzednich przedmiotów (jak również będąc pod wrażeniem wiedzy forumowiczów), postanowiłem zamieścić kolejną enigmę.Cecha:Cienka blacha, kształt zbliżony do pojedynczego kw.mandarynki. Na obu końcach otwory, na środku podwójne (łącznie 4 - dziury o śr.0,2cm). Wymiary przedmiotu:- Długość: 6cm- Szerokość: 2,5cmJest to kolejna już sztuka hamulca" jaką znalazłem. Większość trafów przypada nieopodal ścieżek prowadzących przez szczyty górskich pasm.Każdy pomysł jest dobry, zapraszam.
Hebda Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 Podkówka od kamasza:)https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/resize_of_452960099_2.jpgOd cholery tego wyłazi na miejscach po ludowym WPPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 16:21 09-07-2013
CallStorm Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Napisano 9 Lipiec 2013 Wszystko stało się jasne. Dzięki wielkie!
CallStorm Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Napisano 9 Lipiec 2013 Po sowieckie podkówki były ostatnią rzeczą o jakiej mógłbym pomyśleć;) Dzięki serdeczne za identyfikację!
Pytanie
CallStorm
Witam! Zachęcony identyfikacją poprzednich przedmiotów (jak również będąc pod wrażeniem wiedzy forumowiczów), postanowiłem zamieścić kolejną enigmę.
Cecha:
Cienka blacha, kształt zbliżony do pojedynczego kw.mandarynki. Na obu końcach otwory, na środku podwójne (łącznie 4 - dziury o śr.0,2cm).
Wymiary przedmiotu:
- Długość: 6cm
- Szerokość: 2,5cm
Jest to kolejna już sztuka hamulca" jaką znalazłem. Większość trafów przypada nieopodal ścieżek prowadzących przez szczyty górskich pasm.
Każdy pomysł jest dobry, zapraszam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.