vojtaz2 Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam, jak co roku będę na woodstocku. W tym samym miejscu, przy głównej alei do asp. w tym roku będę busem mercem i będzie rozbity duży wojskowy namiot typu NS 64. Zapraszam popiszczeć i na piwkowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Witaj Wojtas, ja również jak co roku pojawię się na Woodstocku, z tym że w tym roku w końcu z pikawką. I pewnie znów do Ciebie zajrzę :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 super, nie mogę się doczekać tej pięknej imprezy i okolicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 25 Czerwiec 2013 Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Cześć chłopaki ! ja też się wybieram ze swoją ekipą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2013 tu mnie znajdziecie. biały bus rej OPR ... plus wojskowy namiot ns 64 ( pierwszy raz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 A czemu nie pod drzewkiem, jak w tamtym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 2 Sierpień 2013 Share Napisano 2 Sierpień 2013 heh :( miłość, przyjaźń ?Miecugow przed kamerami dostał oklep w ASP :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirBadFate Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Sorki, nie znam gościa.To ktoś ważny że opłacało się go klepać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Łajza z tvn'u, należało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Sierpień 2013 Share Napisano 6 Sierpień 2013 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.