Lolek i Kolek Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Napisano 23 Czerwiec 2013 Liście kasztana. Wysokość 13 cm, waga ok. 20 gram. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobrze. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
Lolek i Kolek Napisano 19 Lipiec 2013 Autor Napisano 19 Lipiec 2013 Dziękuję za odpowiedzi. Poprzednio błędnie podałem wagę przedmiotu - faktycznie waży 200 g i reaguje na magnes.
viator01 Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 A mógłbyś coś więcej napisać - podać materiał oraz fotkę drugiej strony. Bo jeśli nikt się nie odezwał, to może nie rozpoznaje na pierwszy rzut oka, a jak wiadomo czego się szuka, to jest łatwiej.
pikami Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 Wykonanie w stylu secesyjnym i mogła to być część ozdobna drzwi, kominka, elewacji lub nagrobka, trudno powiedzieć dokładnie, od czego.Zdjęcie drugiej strony mogłoby pomóc:)
Lolek i Kolek Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Napisano 23 Czerwiec 2013 Liście kasztana. Wysokość 13 cm, waga ok. 20 gram. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobrze. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
Pytanie
Lolek i Kolek
Liście kasztana. Wysokość 13 cm, waga ok. 20 gram. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobrze. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.