piokal29 Napisano 19 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Nowy sprzęt nowe fanty. Wczoraj ku mojemu zaskoczeniu wyfrunęła ptaszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 19 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Pieczęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 19 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik polny Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 witam , argo pozytywnie Cię zaskoczy :)pozdrawiam i powodzenia życzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Z kolejnych wypadów,troszeczkę monet,szkaplerz i jakąś konina.Chociaż komary i pogoda nie sprzyjają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Szkoda, że glebę masz taką podłą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Guziki,najciekawszy to Munchheimer z napisem liceum,i mały z kotwicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Mały guzik z kotwicą to guzik polskiej marynarki wojennej, który obowiązuje od roku 1961. Awers przedstawia kotwicę admiralicji z linką umieszczoną na tle Krzyża Grunwaldu (pionowo kreskowanego). Wszystko to jest umieszczone na poziomo kreskowanym tle oraz w dwóch wypukłych okręgach: jednym ciągłym i drugim imitującym skręconą linę. Groty kotwicy znajdują się poza ramionami krzyża. Rewers całkowicie gładki.Munchheimer z napisem liceum to guzik szkolny z okresu Królestwa Polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 piokal29 a nie wypadałoby podać źródła opisu guzika? ładnie to tak ctrl c i ctrl v bez ani me, ani me, ani kukuryku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Opis pochodzi z buttonarium oczywiście,zapomniałem dodać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2013 Z ostatnich wypadów medaliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2013 Trojak,kopiejka, 50 gr,halerz,5 gr.boratynki Brak czasu na dłuższe wypady, ale już w niedługim czasie urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SturmgewehR Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Gratulacje kolego fajne znajdki :) powiedz mi jakich ustawień używasz na drobniczke,też jestem posiadaczem argo v3 i ciekaw jestem jakich ustawien uzywaja inni.Wiem ze 100x na forum bylo walkowane jednak z tego nic przydatnego nie wyłowiłem.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 5 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2013 To są moje początki z Argo także jestem w fazie eksperymentów i prób. Przeważnie chodzę na miksie,czułość 39-42,dyskryminacja 3-4,reszta to to co w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SturmgewehR Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 ja naprzykład dyskryme mam usttwiona na -10 tak mowil p.rutyna nie wycina ci monetek czy innej drobniczki przy ustawieniu 3-4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Część kropielnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Tak wyglądała w całości.Jeszcze raz serdeczne dzięki tyfus za id, szedłem w innym kierunku jakiegoś medalionu lub coś w tym stylu a tu całkiem coś innego.Zdjęcie pochodzi ze strony:http://www.izbaskarbow.pl/dawne-sprzety/328-domowa-kropielnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 12 Wrzesień 2013 Share Napisano 12 Wrzesień 2013 To wygląda na to że ja też znalazłem fragment kropielnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Wygląda że tak,to już reszty nie mam co szukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Trojaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 3 groszówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Alu medaliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Medaliki miedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Prawdopodobnie psi znaczek, jest na id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokal29 Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Odważnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.