ARQ Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Dzisiaj wyszło troche takiego żelastwa. Czy wie ktoś co to jest?
K.O.P. Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Jak by nie wziął tego w łapy nie dowiedziałby się co to jest : )
ARQ Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Dzisiaj wyszło troche takiego żelastwa. Czy wie ktoś co to jest?
Nadwojciech Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Nie wiesz co a do łapy bierzesz... :) Brawo!http://www.ziemialodzkawogniu.zafriko.pl/kat/kolekcja/militaria/amunicja/zapalniki/francuskie
ARQ Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 A skąd wiesz że to moja łapa? :P Dziękuję Wojciechu za pomoc. Jeszcze jak możesz to napisz czy były one na wyposażeniu armii niemieckiej.
ARQ Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Na tej stronce trafiłem jeszcze polski bardzo podobny i tutaj zastanawiam się czy to nie jest polski zapalnik. http://www.ziemialodzkawogniu.zafriko.pl/kat/kolekcja/militaria/amunicja/zapalniki/polskie
ARQ Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 Panowie spokojnie, mieszkam w terenie gdzie leżą tony tego typu zabawek i nie jest to pierwszyzna. Przez kilkanascie lat poszukiwań trafiłem na rózne typy zapalników ale te pierwszy raz wyszły i nie byłem pewien w 100%
ARQ Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 To akurat wiem, ale raczej skrobanie zapalników w celu poszukania bić sobie darowałem, a inne róznice??
Kamiljan Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Nie wiesz co a do łapy bierzesz... :) Brawo!" po co siejesz Panike, myslisz ze to wali odrazu jak tylko to dotkniesz, trzeba sie namęczyc zeby zdetonowac w rekach cos takiego, pomysl w jakich warunkach to bylo transportowane itp ... chope ogarnij sie
Pytanie
ARQ
Dzisiaj wyszło troche takiego żelastwa. Czy wie ktoś co to jest?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.