traper6 Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Normalnie strach z domu wychodzić.A w tej punktacji to brakuje jeszcze jednego punktu.- Zatrzymanie poszukiwacza z łuską od pepeszy, lub fenigiem w garścihttp://moto.onet.pl/raporty/mandat-pod-przymusem/m4pey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Polskie prawo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Są łosie to trzeba kroić i tyle. Ja ministra wspierać nie mam najmniejszego zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 nic dziwnego jak krajem rządzi postkomunistyczna mafia a jak wiemy dochody czerpie m.in z haraczy, dopóki są farbowane lisy to nic się nie zmieni, dziwi mnie fakt, ze na nagrody są pieniądze a np na słuzbę zdrowia nie, czemu nikt nie weźmie za d.. żopu np tych od stadionu narodowego? zbudowany ledwo przed euro i to z opóźnieniem i nagrody za sumienna pracę rozdano, społeczeństwo pyta za co? komuna nie umarła, teraz jest pod dobrą przykrywką wspaniałej demokracji, tylko dla kogo ona jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 a ja mam to wszystko w ...nosie ...jeżdżę po Wawie 40km/h wszyscy na mnie trąbią, parkuje na swoim miejscu i niech mnie cmokną...a rure daje na lotnisku a na wakacje do gdańska będę jechał też 40/h i tak będę szybciej niż PKP....łupić się nie dampozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 ...łupić się nie dam..."Z Janosikiem to oni nic wspólnego nie mają, raczej z murgrabią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 bardziej mi chodziło o Hegemona.Niech co krwawy Hegemon?!!!!!!!!!!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 w myśl czerwonej zasady znajdzie się człowiek,znajdzie się paragraf" nie byłbym kol.Patron taki siup;) za utrudnianie ruchu innym użytkownikom drogi tez można oberwać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Na nadgorliwych strażników też jest sposób:)http://m.onet.pl/moto,rfyns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.