Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Witam chciałbym po dłuższej przerwie przedstawić kolejny etap moich poszukiwań te cześć okazałą się dla mnie lepsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Dla potomnych została w lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Z wypadu w okolice Śledzi . To co nielegalne zostało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Gdy szedłem do lasu zauważyłem takie smoczki w wiaderku oczywiście wypuściłem :) Chyba ta zielona w ciąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Wypad w okolice Białego Stoku pierwszy i ostatni chodź dobre fanty :) Niemiecka Manierka Górska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Klamra WH po czyszczeniu destrukt ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 A to odznaka kierowcy niestety destrukt tylko kawałek jej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 s mine została już dawno pozbawiona cech bojowych , było poszukać obok niej dekla , może gdzieś jest i zasilić kolekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Nie zbieram tego tylko w środku był 3 detonatory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWalacik Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Tak,żeby potomnych nie wprowadzać w błąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Schrapnellmine_35 - mina pozbawiona cech bojowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzbycyz Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 cześć Mateuszuważaj jak piszesz i co piszesz bo znowu dostaniesz kartkę i papa Białegostoku":) może wspólny wypad w weekend? Jak coś pisz na priv Pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2013 MWalcik wiem co to za mina ale posiada nielegalne części w środku więc? po co się odzywasz jak nie wiesz , wyżek napisałem że posiada detonatory które są nielegalne dlatego zostawiłem . Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWalacik Napisano 6 Czerwiec 2013 Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Po pierwsze po spłonkach nie ma już śladu,została jedna urka" w który był wkręcany zapalnik,którego oczywiście nie ma.Podsyłając Ci ten link nie miałem zamiaru zidentyfikować miny tylko podsyłałem jej budowę,ale to nie dział id wiec już się nie kłócę.Następny post gdzie jest więcej rozmów niż zdjęć,jaki to ma sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Dzisiaj niestety pogoda zła która uziemiła mnie ;/ Nie mogłem ruszyć w teren . Myślę że w sobotę się poprawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Czerwiec 2013 Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Przypominam że jest to dział NO" a nie portal pogodowy,Id,czat.Kolejne fotki mokrej szyby,identyfikacja,umawianie się na spotkanie i worek z prezentami zostanie otwarty.Jak jesteś uziemiony to weź się za naukę a nie za bezsensowne nabijanie postów!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:48 06-06-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Nowy sprzęcik przyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Taki jakby czepiec zapalnik trafiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Jeszcze taki nożyk do pracy w lesie wpadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Z kilku ostanich wypadów kociołek zgnieciony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Zaczep . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Porcelanka Rosyjska była obwinieta koło główki drutem kolczastym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Blaszka z drugiej strony zbliżone kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 No i łuski jedna ścięta a druga od ppsh lub TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.