mataus Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 Witam serdecznie,Zwracam się do Was z prośbą o identyfikację poszycia samolotu.Prawdopodobnie jest to element z messerschmitt'a- ale czy to poprawna informacja? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc ;)Pozdrawiam, Mateusz
mataus Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Napisano 2 Czerwiec 2013 Tak, wiem, że jest takowy post. Ale jako, że nie ma w nim odpowiedzi postanowiłem założyć nowy.
jarzabek Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 tamten wątek założył impex. jesteś jego bratem, może namaszczony zostałes albo masz od niego błogosławieństwo na kolejny wątek o tym samym o nie było odpowiedzi" ?nie prościej było dopisać się w tamtym watku ? syf tylko robisz nie wiadomo po co.
mataus Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 Jest ktoś w stanie ocenić cóż to za element?
mataus Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Napisano 2 Czerwiec 2013 Fakt, mój błąd. Nie pomyślałem racjonalnie.Przepraszam.
mataus Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 Witam serdecznie,Zwracam się do Was z prośbą o identyfikację poszycia samolotu.Prawdopodobnie jest to element z messerschmitt'a- ale czy to poprawna informacja? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc ;)Pozdrawiam, Mateusz
Pytanie
mataus
Witam serdecznie,
Zwracam się do Was z prośbą o identyfikację poszycia samolotu.
Prawdopodobnie jest to element z messerschmitt'a- ale czy to poprawna informacja?
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc ;)
Pozdrawiam,
Mateusz
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.