Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Szukam kogoś, kto:- mieszka w Końskowoli- ma chwilę wolnego czasu- a zbyciu" pięć pln:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Chodzi Ci o Końskowole koło Puław ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 yhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 W sobotę będę w tamtych stronach jeśli mógłbym w czymś pomoc to chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Dźwięki za chęci, ale to może ( dla niezorientowanego w ichnim cmentarzu ) zbyt długo trwać... A nie chcę, abyś dla mojego pomysłu czas mitrężył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert.F Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Witam,cmentarz podzielony na sektory a groby zinwentaryzowane i naniesione na plan cmentarza,powiedz o kogo chodzi to pojade i świeczke zapale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Jeśli mnie Szkodniki nie wykończą, to wieczorem @ na priv wyślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Maj 2013 Autor Share Napisano 31 Maj 2013 Grhhhh....Właśnie wróciła do mnie zwrotka, że coś nie bangla z wysłanym do Ciebie dwa dni temu @...Później wyślę z innego adresy poczty- Ty masz nadal na interii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.