grzesiomix Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 Kojarzy mi się to z miejscem smarowania w jakiejś maszynie rolniczej.
Autsajderr68 Napisano 27 Maj 2013 Napisano 27 Maj 2013 Foto zrobione dziś. Średnica wewnętrzna 47 mm, prawie identyczny jak powyżej opisywany. Od zegara.
grzesiomix Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 Kojarzy mi się to z miejscem smarowania w jakiejś maszynie rolniczej.
grzesiomix Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 Średnica wewnętrzna 48mm, czyli sporawe jak na smarowanie. Otwór jak do spłonki, najpierw myślałem że łuska. Jest też otwór z boku, tam chyba była zawleczka czy coś bo rdza jest jeszcze.Macie pomysły ?
Autsajderr68 Napisano 26 Maj 2013 Napisano 26 Maj 2013 Kojarzy to się z obudową sprężyny od zegara, np. jakiegoś sciennego, skrzynkowego, szczególnie te ząbki na obwodzie. Ale jest to tylko lużne skojarzenie, choć kto wie, może i tym tropem trzeba ruszyć. Pzdr.
Pytanie
grzesiomix
Kojarzy mi się to z miejscem smarowania w jakiejś maszynie rolniczej.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.