Skocz do zawartości

GRENADIER w Cytadeli jeszcze dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W odwecie Niemcy organizują łapankę. Tu zaczyna się bardzo dramatyczna część inscenizacji, zdecydowanie nieodpowiednia dla młodych widzów.

Napisano

Dalszy ciąg odwetu. Do pacyfikacji miasta zostaje skierowana dywizja RONA. Komentarz płynący z głośników dobitnie scharakteryzował zbrodniczy charakter tej formacji. Na zdjęciu nie widać pijanych żołnierzy" (nie zdążyłem sfotografować), ale byli wyjątkowo sugestywni.

Napisano

Najbardziej wstrząsająca część widowiska. RONA wyłapuje i rozstrzeliwuje powstańców i cywili. Oficer dobija rannych strzałem z pistoletu. Obserwowałem dzieciaki wśród widzów, dla nich to była straszna trauma.

Napisano

Wracając okazało się, że rozmnożyły się tankietki. Oryginał i świetnie zrobiona, jeżdżąca replika, miesiąc temu będąca jeszcze wydmuszką.

Napisano

Ten nie brał udziału w inscenizacji ale robił tło dźwiękowe, dzięki czemu widowisko nabierało jeszcze większego realizmu.

Wrażenia z imprezy jak najbardziej pozytywne.

Napisano

Niestety nie mam, ale syn mojej koleżanki być może zrobił. W ciągu tygodnia powinienem mieć od niego płytę to sprawdzę. Jeśli chodzi o tę ekipę to ja mam tylko dwa, wykonane po zakończeniu pokazu.

Napisano
Widać, że impreza się rozwija.
W tym roku nie mogłem niestety być, ale widzę, że wypadło to lepiej niż w roku ubiegłym.

Miejmy nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie