Skocz do zawartości
  • 0

części z pojazdów , samolotów itp

Kobieras39

Pytanie

Napisano
witam miałem przyjemność porządkowania starej kuźni i oto efekty teraz kto ma pomysł na to co jest co ...
na bank 90% rzeczy z niemieckich pojazdów i chyba dwie samolotowe części okolica walk w 45 roku i rozbitych pzl 37

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na ostatniej fot. bezpiecznik wodny acetylenu.
Szkieletu koła kierownicy, ani innych elementów przy takim ogólnym obrazie nie da się rozpoznać.
Napisano
A gdzie jest ten bęben,bo albo ja ślepy,albo ktoś pomylił nazewnictwo.Tarcza kotwiczna zwana też szczękotrzymaczem z pierwszego zdjęcia w górnym prawym rogu to SHL M 11,ta poniżej to nie jestem pewien,musiałbym zobaczyć zewnętrzną stronę.podstawa cewek iskrownika to też SHL lub WSK-byly podobne,jak nie identyczne.Zmasakrowana glowica Junaka,to wiadoma sprawa,reszta mi nie znana...
Napisano
witam miałem przyjemność porządkowania starej kuźni i oto efekty teraz kto ma pomysł na to co jest co ...
na bank 90% rzeczy z niemieckich pojazdów i chyba dwie samolotowe części okolica walk w 45 roku i rozbitych pzl 37

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie