boat88 Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,trotyl-bron-i-amunicja-arsenal-u-54-latka,87198.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Zaryzykowal i nie wygral,jakby przepisy prawa byly normalne to sensacji by nie bylo, i nie straszyc mnie tu ze bysmy sie powystrzeliwali, nie slyszalem aby co weekend odbywaly sie jakies strzelaniny w ktorych gineloby kilkanascie osob, za to legalnie", co weekend jest mordowanych kilkunastu ludzi samochodami na drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Z innej eczki"-zadziwia mnie indolencja ludzi, jakby nie było-wykształconych.Jak można zabrać arsenał do depozytu" skora ZAWSZE słowo arsenał znaczy udynek lub zespół budynków o cechach obronnych, w którym przechowywano broń oraz sprzęt wojenny (zbrojownia)".C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirven Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Czy ten news był już kiedyś na forum, czy mylą mnie oczy i to drugi artykuł Policji o znalezionym aresenale groźnego bandyty" składającego się z broni wojennej, przy którym jest to samo zdjęcie: te dwie lufy i trzy karabiny (pierwsze od góry w linku)? Bo dałbym głowę, że gdzieś już je widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.