Cronos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Witam! Staram się o dofinansowanie praktyki. Proszę bardzo o głos na mnie:) http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/aplikacja/praktyka-w-tatrzanskim-parku-narodowymDzięki z góry za każdy głos. Chyba trzeba mieć konto na fejsie żeby zaliczyło głos, ale nie jest to żadna aplikacja i nic nie będzie wyskakiwać na koncie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Zarejestruj się aby zagłosowaćPomóż nam wybrać laureatów programu Stypendium z Wyboru!Grhhh.... niestety :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Nooo, ten fejs mnie też wk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Tego nie wiem, ale nie ma mnie ( i nie będzie ) na tego typu jasełkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.