Edward-f75 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji oraz podanie jaka jest tego wartość +-. Na maila mogę podesłać drógą stronę bo znajduje się tam jakiś napis (rozczytałem Dresden A16)
Edward-f75 Napisano 16 Maj 2013 Autor Napisano 16 Maj 2013 niestety to jest inne odznaczenie, ma dwa miecze wbite od góry i takiego nigdzie nie mogę odnaleść
Gniewkos Napisano 16 Maj 2013 Napisano 16 Maj 2013 Link kolegi steell musisz potraktować jako wskazówkę, jest to stowarzyszenie, tak jak tamten krzyż, każde stowarzyszenie może mieć inny kumasz?Dla tego identycznego możesz nie znaleźć, chodzi o sens tego co znalazłeś.Wykaż trochę inicjatywy i przepisz dokładnie co jest napisane z tyłu bo niestety powiększenie twojego zdjęcia nic nie dajepozdro!
Edward-f75 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji oraz podanie jaka jest tego wartość +-. Na maila mogę podesłać drógą stronę bo znajduje się tam jakiś napis (rozczytałem Dresden A16)
tyfus Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 i kolejny wątek z a maila" ...NIE - zdjęcia możesz dodać na Forum - po to ono jest i ten dział a nie a maila".
Edward-f75 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 skoro przy jednym temacie mogę zamieścić jedno zdjęcie które jest bardzo małe i ie da rady będzie z niego nic odczytać to powiedz mi proszę jak mam wtawić zdjęcie 2,28MB bo ja niestety nie potrafię... czekam na info... dziękuje
Pytanie
Edward-f75
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji oraz podanie jaka jest tego wartość +-. Na maila mogę podesłać drógą stronę bo znajduje się tam jakiś napis (rozczytałem Dresden A16)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.