Kyrsons Napisano 13 Maj 2013 Autor Napisano 13 Maj 2013 Proszę o pomoc w identyfikacji munduru tego żołnierza, wszelkie inne informacje jakie zdołacie wyciągnąć z tej fotki mile widziane! Niestety na chwilę obecną nic nie wiem na temat tego zdjęcia żeby wam ułatwić zadanie.
ktos451 Napisano 13 Maj 2013 Napisano 13 Maj 2013 Mundur na pierwszy rzut oka wygląda na M36 Wehrmacht'u, al coś mi nie psują naramienniki i brak obszyć (z wyjątkiem patek) może to jakiś wczesnopowojenny milicjant?
Kyrsons Napisano 13 Maj 2013 Autor Napisano 13 Maj 2013 To kolegi fotka, coś wspominał że może być powojenne, na pierwszy rzut oka jakoś dziwnie wyglądał ten mundur ale na pewno niemiecki :P Twoja teoria ktos451 by się zgadzała, czy ktoś coś jeszcze doda?
Kyrsons Napisano 13 Maj 2013 Autor Napisano 13 Maj 2013 Proszę o pomoc w identyfikacji munduru tego żołnierza, wszelkie inne informacje jakie zdołacie wyciągnąć z tej fotki mile widziane! Niestety na chwilę obecną nic nie wiem na temat tego zdjęcia żeby wam ułatwić zadanie.
Kyrsons Napisano 13 Maj 2013 Autor Napisano 13 Maj 2013 Jakiś problem z załadowaniem zdjęcia miałem..
Pytanie
Kyrsons
Proszę o pomoc w identyfikacji munduru tego żołnierza, wszelkie inne informacje jakie zdołacie wyciągnąć z tej fotki mile widziane! Niestety na chwilę obecną nic nie wiem na temat tego zdjęcia żeby wam ułatwić zadanie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.