Micen Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 WitamJak zabrać się do taśmy w takim stanie?Najpierw pewnie mechanicznie szczotką a potem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabol1944 Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Ja bym chyba zdecydował się na elektrolizę w małym naczyniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Owiń ciasno aludrutem i poszczuj kretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 W sumie jeden czort czy eletro czy autolize dasz bo tak czy siak wyjdą straszne strucle z tego. Jeśli sie nie rozpadnie to będzie w okrutnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Mimo słabej fotki obstawiam, ze stan, jak na wykop, będzie przyzwoity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Stan będzie jak najbardziej przyzwoity.Saperfts też by to stwierdził,gdyby więcej działał w terenie,niż klepał w klawiaturę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Maj 2013 Share Napisano 15 Maj 2013 Vis czysciłem taką taśmę juz, no może w nieco gorszym stanie. Ale jak to mówią szału nie ma-dupy nie urywa ;) A co do klepania w klawiaturę , to robie nadzwyczaj rzadko :)Pozdr Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 15 Maj 2013 Autor Share Napisano 15 Maj 2013 Wychodzi dość przyzwoicie, widać przetłoczenie na środkowej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 pokaż kolego wynik czyszczenia bo jestem ciekaw jak to wyszło :)pozdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.