lukasz9 Napisano 11 Maj 2013 Autor Napisano 11 Maj 2013 Witam film mojej produkcji co potraf deus.Zaprasza.http://www.youtube.com/watch?v=oVS8cuXoL-chttp://www.youtube.com/watch?v=eex0_nk1gnE
sla1971 Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 Na jednym forum wcisnoles ten filmik w kilku watkach a teraz zasmiecasz drugie.
marian1984 Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 Poczekaj aż Brzęczyszczykiewicz tu wpadnie i skomentuje twoją pracę filmowca :)
maxim026 Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 i co lukasz9 ,i co on potrafi bo jakoś Mi tu zalatuje standardem , wiele było na temat tego XP-ajaca
XII Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 ...mi np. Deus się podoba, choć nie miałem go w ręku chętnie bym go potestował. Może zrobiłbyś filmik pokazujący możliwości ustawienia różnych tonów do poszczególnych metali - ja to brzmi i w ogóle. Da radę ustawić w nim tak by np. sygnał wiodący (o ile jest) podczas przemiatani nad żelazem cichł? Ile tonów da mu się ustawić?
emisoo Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 Tu jest ciekawe porównanie Deusa z innymi wnioski same sie nasuną coraz wsiecej ludzi ma i nie ma ściemy ... czy jest warty tej kasyhttp://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=3306
XII Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 o.0 z tym etrakiem to dowalili... myślę że to fake lub uwalone coś w tym etrac'u.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Skomentowałem to testowe badziewie w komentarzach pod spodem, ale autor nie zniósł ciężaru krytyki i usunął wpis :)YT powinien pobierać jakieś drobne opłaty za wstawianie materiałów, to by tyle byle czego wrzucanego przez byle kogo w serwisie nie było.
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Większość filmów jakie widziałem na YT z E-Traciem, był ustawiony na 50-60% jego możliwości, gdzieś widziałem jak facet testował w powietrzu monety właśnie z Deusem, pokazał wyświetlacz E-Traca, czułość 50%, facet trzymał go chyba pierwszy raz na fabrycznych nastawach.Ja ze swojego wyciskam więcej niż na ostatnim filmiku z podanego forum przez Emisoo, jestem ciekawy czy miał włączoną funkcję pozyskiwania głębokiego, pewnie nie.
XII Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 na explorerze bez funkcji deep zasięg na boratyniego 25-28cm w ziemi, łezka do 14cm w zależności od ułożenia. Etrac szybszy, lepszy... nie rozumiem po co powstają takie anytesty.Zdrów!
emisoo Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Kolego jak srebrne ćwierć dolara weźmie ledwo co z 25 cm to co można sie spodziewać po jedno groszówce . Safari bierze na tej samej cewce 2 grosze !!! z 18cm . Czytać testy w odkrywcy. Zresztą nikogo nie stać na takie porównania . Tak na serio to etrac słabo sobie radzi z małymi celami w porywach 1 grosza złapie w granicy 19 cm ale z marszu nie trafisz od takie wieloczęstotliwościowe cudo http://www.youtube.com/watch?v=URwB7r_Z1Ochttp://www.youtube.com/watch?v=OiBJ39eUslcPS pokaż mi te 28cm kolego na boratynkę to biore w ciemno i to nie jeden tylko dwa na zapas!!!!!
Brzęczyszczykiewicz Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Ne ma się co licytować na zasięgi, bo powyżej pewnej granicy jest bardzo wiele czynników, które to zmieniają. Czasami w gruncie można uzyskać zasięg prawie jak w powietrzu. Bo taki grunt. Trochę trudniejszy i będzie połowa tego niemalże. I to też zależy od wszystkiego co w gruncie się znajduje. Byle wtrącenie w grunt, bliżej sondy położone, może zarówno poprawić jak i pogorszyć zasięg na to co pod spodem.Zupełnie inaczej też jest, gdy ktoś miele sondą nad obiektem o którym wie, że jest (zakopany), niż gdy się szuka. Nikt nie dowie się nigdy jakie cele przegapił, BO JE PRZEGAPIŁ. Więc trafienia szczególnie głębokie, w znacznej mierze przypadkowe (w sensie wspomagane przez otoczenie) nie są dowodem na nic. Można wykopać boratynkę i z pół metra też :)Chodzi o te testy, które są zamieszczane, w postaci filmów szczególnie. Lepiej żeby amator video filmował swojego psa albo kota, a nie zabierał się za POMIARY o których nie ma najmniejszego śladu bladego pojęcia.Problemem Deusa nie są jego właściwości, bo to jest dobry sprzęt pod względem poszukiwawczym, tylko CZĘŚĆ jego użytkowników, którzy są zwykłymi niedouczonymi głąbami i się tym chwalą publicznie.
emisoo Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Chyba nie miałeś deusa albo nikt na twoim forum nie ma Nikt nie mówi ze jest zły tylko przy pewnej granicy zaczyna nic nie widzieć na wyświetlaczu (jest wersja lite bez panela możne być lepszym rozwiązaniem). Ci co mają siedzą cicho i sie nie skarżą . Czekają no nowy soft V3 który rzekomo ma naprawić ten problem ale okazuje się ze będzie on płatny dla użytkowników I dobrze że komuś sie chce to upubliczniać .
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Emisoo z kąd jesteś?Dawaj popróbujemy tego Deusa z moim E-trackiem, ja już próbowałem i powiem ci taki wniosek, na duże monety miedziane aż takiej różnicy nie było około 20-30% na korzyść E-traca, ale z innymi wykrywkami na właśnie małe przedmioty, te które mają najmniejsze odbicie była kolosalna różnica, WŁAŚNIE na MAŁE przedmioty, a ty twierdzisz że E-Trac nie widzi bardzo małych przedmiotów, emisoo miałeś kiedys E-Traca?Ja mam, miałem też inne wykrywki typu F75LTD i co? Takie dobre? Jestem zauroczony E-Traciem, bo jak chodzę ze znajomymi, mam najwięcej fantów, i co ciekawe tam gdzie było już schodzone milion razy, a ja tam jestem gościem, własnie E-Traciem zbieram te cieniutkie srwberka o których ty twierdzisz że nie powinienem.
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Zrób tak twoim Deusem , nie obchodzi mnie jak, ma nie widzieć kombinerek ma widzieć obrączkę, przedstaw dowód w postaci filmu, tak żebyś udowodnił że umiesz tak zrobić, ja umiem a ty?http://www.youtube.com/watch?v=zDmsTjLmab4
emisoo Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 No to masz he he http://www.youtube.com/watch?v=TccoP2bwkY8Nie ma co porównywać tego etrac przegra z Deusem pod każdym względem .
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Co to miało być?Jakaś magia?Nic tam nie zauważyłem, takiego jak na filmiku który wkleiłem, tak umie nawet Rutus Argo za 2 koła
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 emisoo nie ma co zarzucać E-tracowi że nie widzi małych przedmiotów bo to nie prawda, a większość filmików na YT to po prostu ściema, lub źle ustawiony sprzęt bo akurat w E-Tracu jest trochę tych ustawień i sam po sobie wiem, że trzeba też poznać sprzęt żeby go ustawić odpowiednio tak, aby nie mijał niczego, lub znajdował więcej niż inne wykrywacze, bo nawet E-Traca można tak ustawić żeby znajdował mniej od ACE250.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Pogodzę Was. Obydwa filmiki są tak samo głupie i tak samo ich autorzy albo nie wiedza co robią albo robią to świadomie, żeby (d)ogłupić oglądacza. Zdecydowanie obstawiam opcję 1. :)
marian1984 Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Grzesiek to co ja zamieściłem jest akurat inne od tamtych filmików, w E-tracu obniżasz dyskryminację żelaza do 32, przwodnoć może być ustawiona od 0 i nie widzi żelaznych kombinerek, gwoździ ani innych żelaznych rzeczy, lecz w tych śmieciach widzi kolor, czy nie o to chodzi?Na takich ustawieniach nie miniesz niczego, trochę więcej się okopiesz śmieci, ale o to tu chodzi. Jak chcesz kopać to co mijają inni, wtedy kopiesz więcej.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Trochę inne. Ale przykładając miarę, że to spekulacja, niewiele inne. Też kiedyś nakręciłem taki film, nie bez obrzydzenia, żeby udowodnić pewnemu pajacowi o ksywie zdzichu", że XLT może zagrać dokładnie tak samo jak jego Teknetics, na konstrukcji ze śrubek, gwoździ i monet. Ale nie warto się licytować na takie filmy. Nie tylko dlatego, że się wyślizga z zakładu. Po prostu nie przekonasz głupola, bo jest za głupi żeby ogarnąć brak swojego ogarnięcia :)I czasami nie wiem, czy nie lepiej żeby tak zostało...
emisoo Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 Ten pan w grubych okularach i farbowany włosach w tym filmiku to ty ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.