FGM91 Napisano 11 Maj 2013 Autor Napisano 11 Maj 2013 Znalazłem to w miejscu potyczki z września, wystawało lekko z ziemi. Długość około 135 mm, średnica otworu wylotowego" około 25mm. Jeśli to hamulec wylotowy, to od jakiej broni? Jeśli to nie hamulec wylotowy, to co to? Nie jest sygnowane. Zaraz wrzucę resztę zdjęcia
FGM91 Napisano 11 Maj 2013 Autor Napisano 11 Maj 2013 Więc może fragment osłony lufy?Rozszczepił się na dole i na górze, ale gdyby przybliżyć do siebie te rozszczepione kawałki, to idealnie pasują.
FGM91 Napisano 11 Maj 2013 Autor Napisano 11 Maj 2013 Znalazłem to w miejscu potyczki z września, wystawało lekko z ziemi. Długość około 135 mm, średnica otworu wylotowego" około 25mm. Jeśli to hamulec wylotowy, to od jakiej broni? Jeśli to nie hamulec wylotowy, to co to? Nie jest sygnowane. Zaraz wrzucę resztę zdjęcia
vis1939 Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 Nie wiem co to jest,ale z pewnością nie hamulec wylotowy.
Pytanie
FGM91
Długość około 135 mm, średnica otworu wylotowego" około 25mm.
Jeśli to hamulec wylotowy, to od jakiej broni? Jeśli to nie hamulec wylotowy, to co to?
Nie jest sygnowane.
Zaraz wrzucę resztę zdjęcia
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.