Skocz do zawartości

Poszukiwania polsko-czeskie Ace 250 & PROxima 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witajcie! Wczoraj pogoda nie była ok, wypad mało efektywny.. No ale kilka znajdek ciekawych jest. Szukaliśmy kilka godzin, okresami padał deszcz, ale przyjemnie się chodziło.
Pierwszy fant jaki wpadł to dzwonek rowerowy.

Napisano

Dzwoneczek z cyferką 1.

W następny weekend planuję wypad na nowe miejsce militarne - okopy. Po rozmowie ze starszymi osobami okazało się, że może to być bardzo ciekawe miejsce zwłaszcza, że pozwolenie na teren jest. Zapowiada się ciekawie :)!
Pozdrawiam!

Napisano
ps. ja próbuję moich dwóch synów zarazić moją pasją ( pierwsza i trzecia klasa gimnazjum ) ale po jednym wypadzie spuchli" moje bidaczki i na słowo wykrywka zamykają się w swoich pokojach
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich poszukiwaczy!!!
Tak bardzo chciałem dodać i podtrzymać tradycję dodawania i opisywania mojej galerii, aby było na czym zawiesić oko.. Jednak w praktyce jak to zawsze bywa coś musi wypaść "... Przez 2 tygodnie była skichana pogoda, ciągle padało, było zimno.. Z drugiej strony szkoła brak, czasu, co raz to ciemniej się robi. Jednak wczoraj udało się wreszcie po tych dwóch tygodniach gdzieś śmignąć :).. Wypad w poszukiwaniu nowych miejsc - efekt mizerny. Najważniejsze jest to, że się wreszcie w teren wyszło.. Uhhhh jaka ulga

Na początek kilka monetek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie