SirRaf Napisano 26 Kwiecień 2013 Autor Napisano 26 Kwiecień 2013 Witam chcialem zapytac kto z swietokrzyskiego kopie w pasmie jeleniowskim gór swietokrzyskich? Okolice opatowa backowic ? Co to za cymbal plòg ze soba wozi i tak pooral ten teren nie zasypując nic za soba zostawiajac dziury jak kret. Szanowny pseldo poszukiwaczu wiedz ze sprawa zostala zgloszona do strazy lesnej i zapraszam ponownie w moje tereny napewno sie spotkamy.
Romek_66 Napisano 26 Kwiecień 2013 Napisano 26 Kwiecień 2013 to nie ja. ja bardziej na pn-koneckie, ale w mojej okolicy w grudniu też był taki,dołki kopał a co było bez wartości zostawiał obok,dobrze że nie urwi-łapki.
barbarossa1941 Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 U mnie też taki cham i bydlak się kręcił...pamiątki w postaci 40 cm dołków zostały do dziś....
jan-80 Napisano 28 Kwiecień 2013 Napisano 28 Kwiecień 2013 Ja nie rozumiem i nigdy nie zrozumie ludzi którzy kopia i dołków nie zasypują! Dla mnie jest czymś normalnym idąc kopiąc odruchowo zakopać ten dołek który wykopałem ! Przecież może tam kiedyś wrócę i jeśli nie zakopie tego dołka to następnym razem nogę mogę sobie połamać :( Ale widocznie są ludzie i ludziska, ludzie i parapety itp. Ale życzę tym którzy nie zasypują po sobie dołków żeby w nich nogi połamali i leśniczy ich złapali !Pozdrawiam wszystkich serdecznie jan-80 !Ps.Zasypujmy dołki bo pamiętajmy ze jako poszukiwacze jesteśmy jedna grupa i tworzymy własna reputacje a jak ludzie nas widza tak i piszą !
DamianosSs1 Napisano 28 Kwiecień 2013 Napisano 28 Kwiecień 2013 taaa wczoraj byłem na kopaniu w dość znanej miejscówce i masakra... takie doły ze chyba we 2 lub 3 kopali jeden dół... schował bym się w nich z wykrywką. Dopiero kilka km w głąb lasu nic nie kopane ale przy drodze dojazdowej to bez komentarza, lepiej się nie pokazywać bo jak leśnik nadjedzie to mogiła...
SirRaf Napisano 28 Kwiecień 2013 Autor Napisano 28 Kwiecień 2013 ten dzikus lub dzikusy nie rozumieją, ze jak lezało 100 lat to i poleży jeszcze do następnego wypadu sadząc po tych radlonach to gościnne występy i komuś się śpieszyło bardzo , a pokutować będziemy my miejscowi. nawet gdybym chciał to zasypywanie tego samemu zajęłoby mi to z 3 dni
fryderykhops Napisano 28 Kwiecień 2013 Napisano 28 Kwiecień 2013 Chłopaki, pozdrawiam i współczuję, u mnie w mazowieckim to samo. Ludzie chyba nie maja wyobraźni, myślą, że są sami na świecie totalna żenada, ale co zrobić....
maciek1993stefan Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Tak było potwierdzam byłem z SirRafim wtedy . I powiem tylko tyle dziki przy tych dołach to małe kreciki . Żal jednym słowem
sebson Napisano 22 Maj 2013 Napisano 22 Maj 2013 podejrzewam ze to jakis tubylec bylem jakies dwa lata temu w okolicach Backowic a dokladniej Zerniki,Janowice i dalej w strone Iwanisk i co zastalem, doly jak po nalocie dywanowym jedne wmiare swieze inne starsze co moze swiadczyc ze koles lub kolesie sadzac po ilosci notroycznie owiedzaja to miesce i czuja sie jak dziki na wypsie.Mam nadzieje ze te oszolomy nie trafia na moje tereny.Pozdrawiam Sebson.
Cowboys From Hell Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Niekoniecznie tubylec.Jak ktoś nie jest nauczony kultury to i u siebie zostawia dziury. Znam takich i ciężko jest im wbić do głowy żeby tak nie robili.Później wszyscy zdziwieni że prawo zabrania kopania :/
SturmgewehR Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Dokładnie tak jak kolega mówi.U mnie też taki jeden się trafił co kopie i dołów nie zasypuje wszędzie syf robi i jeszcze najlepiej pokażmu gdzie złoto a on sobie wykopie.Z takimi pseudokopaczami to niema sie co dziwić że prawo jest jakie jest,mam nadzieje że kolega wow czy jaki inny teraz ma pseudonim czyta jeszcze czasami to forum i wkońcu sięgnie po rozum do głowy.Pozdrowienia dla MYŚLĄCYCH poszukiwaczy i owocnych fancików.
sebson Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 Cowboys From Hel ;Nie koniecznie tubylec.Jak ktos nie jest nauczony kultury to i u zostawia dziury;To wlasnie jest tubylec.
Cowboys From Hell Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 Aj no widzisz.Wyżej pisali o gościnnych występach i szybkim kopaniu i się nie zastanowiłem nawet co piszę i trochę namieszałem :p
sebson Napisano 5 Czerwiec 2013 Napisano 5 Czerwiec 2013 no a czyj cyrk tego malpy wiec moim zdaniem trzeba takie zachowanie napietnowywac i wpajac calej rzeszy mlodych i poczatkujacych poszukiwaczy ze takie zachowanie szkodzi nam wszystkim.
Atomek Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 U nas też taki jeden się trafił co kopał głębiej niż fadroma i nie zakopywał po sobie i wiem że to nie jest najlepsze rozwiązanie z mojej strony ale ryj mu obiłem, teraz pewnie dalej nie zakopuje ale już nie u nas.
ammuratow Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Witam,Ja w zeszłym roku natrafiłem na działalność jakiejś mocnej ekipy.
ammuratow Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Tak malowniczo wyeksponowali efekt swojej pracy".Szkoda gadać.
rotsen5 Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Takich zdjęć jak te dwa ostatnie nie pokazujcie lepiej bo to tylko działa na naszą niekorzyść , bo zrobią z nas oprócz przestępców to jeszcze terrorystów. Trzeba było głęboko zakopać i zostawić tym co będą rozminowywać lasy.
barbarossa1941 Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 ammuratow-po prostu masz na terenie niesamowitych Chamów a nie pasjonatów.................
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.