Skocz do zawartości

DolnoŚląskie Znaleziska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dziekuje Swiety82 za miłe słowa, motywują do dalszych działań ;).

Dzisiaj spędziłem ok. 2 godz. na nowym terenie, gdzie byłem pierwsyz raz przejazdem, ale udało się :).
Napisano

Pierwsze zdjęcia przed pielęgnacją, ostatnie po. Ciężko bylo dobrze wyczyścić, ponieważ troszke korozja ją dopadła, ale liczy sie sztuka ;).

DJ : http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=363355#363459

Rewers : Ges.Gesch.

Napisano
Witam :)

W sumie około 10h chodzenia w weekend po bardzo ciekawych terenach, dobry trop miał kolega rybson44, który spisał się na medal :).
Mieliśmy lekkie porównanie G150 a Rytusa P,
drobnica do max. kilkunastu cm. wyskakiwała bardzo dobrze po dwóch stronach. G150,250 itd jest naprawde bardzo dobrym wykrywaczem jak na koszt.
Niestety z mojej strony dwa Rutusy idą na gwarancje i do naprawy .....

Pozdrawiam Krzysiek !
Napisano

Niestety ten cały jest złożony z dwóch, pech miał miejsce w przciągu dwóch minut po obu stronach ..... :/ . Jeden v2.0 bez gwarancji, v4.0 z gwarancją :).

Pozdrawiam

Napisano
to co wy drzewo żeście rąbali tymi wykrywkami?? hehe..ja przerobiłem 4 rutusy i w rożnych warunkach i wg mnie rutus to pancerna konstrukcja.
Napisano
v2.0 uszlkodziłęm skacząc przez strumyk, uderzyłem kolanem w wyświetlacz i pęknął( 2 lata go miałem ;) ), v4.0 wydaje mnie sie, że poluzował się gwint wchodzący w stelarz, kiedy ruszałęm nim
prawo - lewo cieżar byl największy w miejscu gdzie się złamał :/ . Moja wina i efekt użytkowania, mam nadzieje, że producent naprawi ten bez gwarancji. Wyślę kiedy spadną pierwsze DUŻE ;) śniegi .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie