sniper_bob Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Napisano 16 Kwiecień 2013 Przeglądałem już nie raz dział Fortyfikacje, bunkry, podziemia i za każdym razem po paru stronach przechodzi mi ochota bo jest wielki MIX wszystko w jednym i źle się szuka, przegląda...Moje pytanie, propozycja jest taka czy nie dało by się zrobić odgórnie podziału na województwa... i to w poszczególne województwa by się wrzucało temat w zależności gdzie się dany obiekt znajduje...np jestem z opolskiego szukam ciekawych miejsc na wiosenne spacery, wycieczki więc wchodzie w opolskiecoś na wzór tego http://www.stareobiekty.pl/ może komuś się przyda pozdr
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 Te 20 stron unkrów" jeszcze jakoś można spokojnie sobie przejrzeć. Popatrz ile ich jest w innych działach - a podziałów w nich brak...
sniper_bob Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Napisano 16 Kwiecień 2013 fakt... ale co chwila w tytule sam bunkier, schron, podziemia itp chyba nie takie trudne dopisać miejscowość czy właśnie województwo a wątek byłby od razu bardziej czytelny... podobny podział możne zrobić w Miejsca warte odwiedzenia" to co jest zostawić tak jak jest a tylko zrobić listę województw na dla nowych miejsc
Czlowieksniegu Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 Z ciekawości- mody mają się geografią zająć, czy oczekujesz takiej rewolucyjnej czujności od Użytkowników?Dwa- dla mnie Miejsca, są generalnie nieporozumieniem- oczekiwał bym ( prywatnie, nie służbowo" )bardziej wpisów dotyczących miejsc faktycznie wartych odwiedzenia/poznania miast pytań czy w XXX warto kopać", czy w XXX ktoś kopał", itp...
sniper_bob Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Napisano 16 Kwiecień 2013 liczę na użytkowników bo chyba nie problem zobaczyć 2x gdzie się klika ale wy mody wiecie najlepiej jak to jest z nami użytkownikami...a co do dwa to niestety chyba wszystko w życiu ma plusy i minusy... niektórzy się wybiorą z aparatem inni z łopatka w ręce... fakt z tej gorszej str nie spojrzałem na to...
Czlowieksniegu Napisano 17 Kwiecień 2013 Napisano 17 Kwiecień 2013 Pokładając takie nadzieje, spójrz z łaski swojej w Dział Guziki... I ile na pierwszej z brzegu stronie jest wątków pt Guzik"... A Ty oczekujesz, że ktoś dopisze namiar a propos i exilibris województwa...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.