Skocz do zawartości

rozbudowa działu Fortyfikacje, bunkry, podziemia"

sniper_bob

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem już nie raz dział Fortyfikacje, bunkry, podziemia i za każdym razem po paru stronach przechodzi mi ochota bo jest wielki MIX wszystko w jednym i źle się szuka, przegląda...
Moje pytanie, propozycja jest taka czy nie dało by się zrobić odgórnie podziału na województwa... i to w poszczególne województwa by się wrzucało temat w zależności gdzie się dany obiekt znajduje...
np jestem z opolskiego szukam ciekawych miejsc na wiosenne spacery, wycieczki więc wchodzie w opolskie
coś na wzór tego http://www.stareobiekty.pl/ może komuś się przyda
pozdr

fakt... ale co chwila w tytule sam bunkier, schron, podziemia itp chyba nie takie trudne dopisać miejscowość czy właśnie województwo a wątek byłby od razu bardziej czytelny... podobny podział możne zrobić w Miejsca warte odwiedzenia" to co jest zostawić tak jak jest a tylko zrobić listę województw na dla nowych miejsc

Z ciekawości- mody mają się geografią zająć, czy oczekujesz takiej rewolucyjnej czujności od Użytkowników?

Dwa- dla mnie Miejsca, są generalnie nieporozumieniem- oczekiwał bym ( prywatnie, nie służbowo" )bardziej wpisów dotyczących miejsc faktycznie wartych odwiedzenia/poznania miast pytań czy w XXX warto kopać", czy w XXX ktoś kopał", itp...

liczę na użytkowników bo chyba nie problem zobaczyć 2x gdzie się klika ale wy mody wiecie najlepiej jak to jest z nami użytkownikami...
a co do dwa to niestety chyba wszystko w życiu ma plusy i minusy... niektórzy się wybiorą z aparatem inni z łopatka w ręce... fakt z tej gorszej str nie spojrzałem na to...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie