lukasz9 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 Panowie poszukiwacze pomóżcie co to za monetka mało co widac na niej ale wiem ze jest ze srebra.Góry dziekuje za za odpowiedzi.
lukasz9 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 Bo małymi druczkami jest tam data i dodatku jest to czyste srebro
Czlowieksniegu Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 A, gdybyś tak, choć zacytował datę?Że o czymś więcej niż zdjęcie wielkości znaczka pocztowego czego granatowego nie wspomnę...
lukasz9 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 zaczne tak monetka ma 1cm długości grubosci moze 1mm data na niej która sie do czytałem to 1445 rok.
sigis3 Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 Osobiście nie spotkałem monety z wybitą datą 1445, kształt też dziwny (nawet łezki mają inny). Zdjęcie możesz załadować 3-4 razy większe, o kadrowaniu nie wspomnę.
psg-1 Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 nadal brak konkretnych zdjęć,z tych zdjęć nie da się nic konkretnego stwierdzić,owszem może to jest i srebro ale w takim kształcie nie widziałem monet,może to być cokolwiek, kawałek czegoś.Sama data nie świadczy o tym że to moneta.pozdrawiam
lukasz9 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 no własnie tylko jest problem bo tam nic konkretnego nie widac tylką tą date i jak sie powiekszy to zdjecie i przyciemni to widac postac króla.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.