boykris Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Witam serdecznie, jestem nowy na forum, z góry przepraszam za błędy. Przedmiot został znaleziony na ścieżce prowadzącej do Królewca. Jedyne na co stawiam, to obicie jakiejś skrzyni żelaznej. Proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam!
boykris Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Witam serdecznie, jestem nowy na forum, z góry przepraszam za błędy. Przedmiot został znaleziony na ścieżce prowadzącej do Królewca. Jedyne na co stawiam, to obicie jakiejś skrzyni żelaznej. Proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam!
kopijnik2 Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 kołatkajeżeli brak mocowań innych niż na fotce
boykris Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 Panowie przedmiot jest symetryczny, jego wygięcie nie sugeruje żeby to mógł być wieszak na ubranie (bo jak byłby przymocowany do ściany)? Długość około 17 cm.Wysokość około 7.5 cm.Na dole wejście na śrubę? średnica otworu około 3 mm. Najbardziej pasuje mi to na okucie, czy ktoś z Was widział kiedyś skrzynię żelazną lub jakiś mebel z żelaznymi okuciami smoka? Strasznie intryguje mnie ten przedmiot. Pozdrawiam!
Pytanie
boykris
Witam serdecznie, jestem nowy na forum, z góry przepraszam za błędy. Przedmiot został znaleziony na ścieżce prowadzącej do Królewca. Jedyne na co stawiam, to obicie jakiejś skrzyni żelaznej. Proszę o wszelkie informacje. Pozdrawiam!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.