jagnah Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Witam, krążąc po sieci natknąłem się na ciekawą stronę widać że chłopaki maja wiedzę sporo pracy w ta wkładają, szacun dla ich pracy :). http://www.dag-krzystkowice.com/
wilcz Napisano 14 Kwiecień 2013 Napisano 14 Kwiecień 2013 Zwiedzając dzisiaj ten teren zastanowiła mnie duża liczba jednakowo wyglądających puszek konserwowych, walają się wszędzie, są jednakowego typu; w schronach nawet dobrze zachowane.To pozostałość po żołnierzach LWP z pobliskiej jednostki?
szajka Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 Dawid co wy sprzątacie śmiech jako ze pomagam w tym co robi Milosz to powiem tylko jedno chłopak wkłada ogrom pracy w DAG to co robi to pasja jakich mało strona cały czas się powiększa a materiały i badania jakie on przeprowadził przerastają zbieranie puszek których i tak wszędzie pełno drażni mnie taki sarkazm lepiej przepisać parę stron z książki i zrobić niby stronę z fotkami z browarem i fajkami w zębach bo podejrzewam ze od tej formacji się kłaniasz i żalisz.Nie jeden raz z Miloszem byliśmy na DAG i robiliśmy wszelkiego rodzaju badania bez zleceń i nie wirtualnie a po drugie ta strona jest oficjalnie poparta przez UM Nowogród. Polecam ta strona wszystkim pasjonatom Fabryki chłopaki robią wszystko sami za własna kasę i we własnym wolnym czasie jak mogę tak im pomagam i zachęcam wszystkich do odwiedzin a jeśli macie jakieś pamiątki lub odkrycia z DAG przeliście im fotki na e-mial.a po drugie ktoś jak jagnah zauważył dobra robotę choć wirtualna niż kiepskie pytanie z miliarderów
kloki Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 Tak przeglądam, przegladam i nasuwa się pytanie, czy okazywane przez muzeum eksponaty są stricte związane z fabryką, czy po prostu kto co miał w domu"? te piękne kolekcje klamer itp. Czy rzeczywiście wszystkie wiążą się z działalnością tego obiektu?
projektdag Napisano 21 Maj 2013 Napisano 21 Maj 2013 Szajka, kolega Dawid najwyraźniej myśli, że jeżeli jest w stowarzyszeniu które podjęło się prac na terenie fabryki, to już ma wyłączność na Krzystkowice i wszystko co się nich dotyczy musi być konsultowane z nim i z Jerzym Panufnikiem... Robicie bardzo dużo dla Krzystkowic, Wasza strona jest bardzo ciekawa - szczególnie podoba mi się wizualizacja 3D silosów! Nieustannie śledzę jej rozwój i trzymam kciuki za kolejne nowości na stronie. Na negatywne głosy nie zwracajcie uwagi, bo one będą zawsze. Pozdrawiam i do zobaczenia na Dynamit AG!
projektdag Napisano 17 Lipiec 2013 Napisano 17 Lipiec 2013 Kolejny bardzo ciekawy materiał pojawił się na dag-krzystkowice.com - wywiad z Józefem Muszyńskim. Gorąco polecam!http://www.dag-krzystkowice.com/polacy_wywiad_jozef_muszynski.php
aplyger Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 Przesłuchałem nagranie ze stronki wirtualne muzeum Dynamit AG" i usłyszałem tam taki kwiatek: współcześnie część fabryki okupowana jest przez stacjonujące tam wojsko polskie" (sic!). Czy twórcy stronki uważają, że ziemia lubuska jest obecnie okupowana" przez Polskę???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.