wasik Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 Proszę o indentyfikację zaznaczonego przedmiotu. Zdjęcie co prawda jest zapożyczone ale znalazłem coś identycznego i chciałbym się dowiedzieć co to mogło być. pozdr
wasik Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 Proszę o indentyfikację zaznaczonego przedmiotu. Zdjęcie co prawda jest zapożyczone ale znalazłem coś identycznego i chciałbym się dowiedzieć co to mogło być. pozdr
wasik Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 tzn.? do ściennego? czy jakiego? możesz troszkę szerzej opisać temat. będę wdzięczny.
średni Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Jeśli w końcówce jest czterokątny otwór,może to wskazywac na kluczyk zegara.Do jakiego,to może pomogą specjaliści w tej dziedzinie.Moja wiedza jest zbyt mała.
jarzabek Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 może też być od starego budzika o ile ma gwint w środku.najczęsciej lewostronnyhttp://pl.123rf.com/photo_611169_stary-zegar-lamane.html
Pytanie
wasik
Proszę o indentyfikację zaznaczonego przedmiotu. Zdjęcie co prawda jest zapożyczone ale znalazłem coś identycznego i chciałbym się dowiedzieć co to mogło być. pozdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.