popek Napisano 27 Luty 2013 Autor Napisano 27 Luty 2013 Wiem że mogę dostać kartkę za ten post, od razu mówię że przeczytałem już dużo również po angielsku, zdecydowałem się na zakup mxt pro + bulleye za 3000PLN we Włoszech, w sumie niedaleko do używki DEUSA XP ..... znam wszelkie różnice waga , bajery itp.... czy zasięg i skuteczność deusa rzeczywiście jest znacznie większa ? ps, przelewam dopiero w pn-wt :)
rufa Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 kolego,pytanie nie jest za głupie.problem polega na tym że deusa ma niewiele osób w naszym kraju[ze względu na zaporową cenę].mxt,jest używany znacznie częściej,jednak trudno jest porównywać te wykrywacze-na odleglość.
sla1971 Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Mozna wiedziec u ktorego dystrybutora we Wloszech go kupiles?
popek Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 załatwić Ci ;)napisałem w którymś wątku :) znajdziesz przez stronę oficjalną powiedz że Marcin Wawy poleca :). Może mi jeszcze eclipse 950 cover, i sztyce tanio opyli. Może mieszkasz blisko mnie i byśmy 2 kupili może jeszcze coś urwie :)
draven85 Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 To dosyć normalna cena. Na ebayu w Wielkiej Brytanii MXT PRO bez pinpointera jest w cenie 550 funtów plus 27 funtow wysylka więc chyba nie ma potrzeby robić jakiś dziwnych układów przez kolegów kolegów ;)
popek Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 nie ma takich cen ..... 550 funtów jest za wersje mxt tracker i starsze PRO jest za 700Ł...dobrze sprawdzone....i pisane ....
popek Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 edit:pojawiła się 1 oferta na PRO za 550Ł+przesyłka wychodzi prawie moja włoska cena.... 2900 tylko ja mam za dodatkowe 100 osłonkę i pinpointer i potencjalnie tańsze wysyłki gwarancyjne .... oraz tańszą płatność bo w euro .... wydaje mi się że włoch nadal jest nieco korzystniejszy. (naprawdę jestem po około 2 tygodniowych poszukiwaniach)
sla1971 Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 To juz wiem gdzie kupiles MEDIAELATTRA,jesli tak to trzeba bylo sie targowac napewno kupilbys go taniej.
k-szela Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 Nie masz racji w Regtonie masz MXT Pro za 2650zł + wysyłka ok. 34 funtów, trzeba jeszcze doliczyć koszty osłony cewki 10 funtów. To i tak taniej. Ja swojego MXT 300 kupowłaem w UK płaciłem kartą w TreasurelandLTD też wyszło coś koło 2700 z przesyłka w 2010 roku. W cenie jeszcze miałem osłonę cewki, bullseya II, słuchawki i torbę. Spectrę VX3 kupowałem od kolesia ze Stanów, ale teraz w regtonie łysa bez dodatków kosztuje ok 3600zł +/-100zł przy obecnym kursie.Pozdro.P.S. Tylko w Polsce ceny MXT i Spectry VX3 są dziwnie zaporowe?
popek Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 cena wychodzi dość podobnie, może rzeczywiście za mój zestaw wyszarpałbym jeszcze taniej ze 100PLN .....wolę przesyłki z kontynentu. szybciej i taniej wrazie by co :)ale... napiszemy - zobaczymy ....
popek Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 chciałbym pociągnąć główny wątek" otóż krótkie pytanie Mxt nówka czy deus XP używka ? (w dużym skrócie)
rufa Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 to zależy co kto lubi.ja lubię lekkie sprzęty i wybrałbym,deusa.jednak za używkę,nie dałbym więcej jak 3500zł,bo wolałbym nówkę[bez słuchawek],za 4200zł.miałbym 2 lata gwarancji i pewność że akumulatorki są pewne.zresztą,ja też się przymierzam do deusa,jednak bez pośpiechu.
pacian Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Tu jest odpowiedz dlaczego :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=3fsNaymy78M
rufa Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 kolego,pacian.oglądałem to już wcześniej i myślę że do poszukiwań,ten test wytrzymałosci -nic nie wnosi.nie o wytrzymałość,chodzi w naszym fachu",ale o skuteczność,łatwość obsługi i wygodę w użytkowaniu sprzętu.
fuks_ag Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Nie lubie cwaniactwa http://mediaelettra.com/metalit.htmNa ebay.it wpisac frazę metaldetektor lub metal detektor ,życzę miłego przeglądania cywilizowanych ofert ( bo garrett ma cewke inna niz standardowe to samo withes i fiaher ma 5lat gwarancji, duzy wybór ramowych wykrywaczy itd).Ps. I kto by przypuszczal ze kilka lat wstecz ja tam wykfywki wozilem, czasy sie zmieniaja:)
fuks_ag Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Zezłościłeś mnie wpisami o załatwianiu sprawy kolegakolegi załatwi itd. Że jakieś dla wtajemniczonych i dyskrecja, tajnus agentus.Na tym forum jesteśmy sobie kolegami i służymy radą i imformacją. A ty się zachowałeś jak pająk cwaniak. Nic osobistego. Takie miałem odczucie jakbyś chciał w tym temacie mnie jako użytkownika forum wkręcić i przekręcić.Ceny jak ceny wywiązała.się dyskusja , ujawniono inne kanały zakupu. Czy w Polsce można negocjować ceny w sklepach , można, ale jak patrzę na włoskie aukcje ceny są podobne ale wyposażenie o wiele lepsze, takie duperelki jak kreciki łopatki sluchawki i inne robią jedolnak swoje.
popek Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 trochę popłynołeś .... niczego serio nie proponowałem, wpisy miały charakter informacyjny z lekkim przekąsem.. ceny w włoszech i anglii są ZNACZNIE niższe .... bez problemu MXT PRO kupujesz za 2800 (1 tyś taniej niż nasz jedyny pseudo dystrybutor)
sla1971 Napisano 3 Marzec 2013 Napisano 3 Marzec 2013 Panowie siedze we Wloszech od 16 lat i moge kazdemu pomoc bezinteresownie w kupnie wykrywki.Jesli ktos chce WHITESA to najtansza jest MEDIAELETTRA,oni wystawiaja na E-bayu ale gdy sie z nimi skontaktujecie osobiscie to cena jest nieco nizsza.Istnieje tez bardzo szanowany dystrybutor o nazwie DETECTOR CENTER ceny rozne ale nigdy nie ma problemu z gwarancja.Mozecie zajzec tez na Forum sprzedaja tam uzywki bez zadnych przekretow (wiekszosc ludzi znam).http://metaldetector.forumfree.it/?f=9925546http://metaldetectorforummarche.forumfree.it/?f=8283417http://metaldetectoritalia.forumfree.it/?f=11037542
fuks_ag Napisano 3 Marzec 2013 Napisano 3 Marzec 2013 Ja też nie na serio i z lekką nutką dekadencji.....
Dax Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 Witam tak się zastanawiam i nie mogę ogarnąć tego wszystkiego czytam wasze opinie na temat rożnych wykrywaczy i już sam nie wiem co by było lepsze, rozważam kupno deusa xp bez słuchawek ale nadal nie wiem czy nie lepiej kupić w tej cenie lub podobnej innej kosy mam na myśli Minelab Safari , Teknetics T2 SE lub White's Spectra VX3™ proszę was o pomoc.
rufa Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 kolego,Dax.długo zastanawiałem się nad kupnem deusa.dodam że mam na stanie,gti2500 oraz at-pro.deus to bardzo leciutki sprzęt z wieloma trybami pracy i to mi odpowiada.minelaby,to ciężar[miałem qwatro w ręce].innych wymienionych,nawet nie dotykałem i nie będę się wypowiadał.
Dax Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 no właśnie mi tez ciągle chodzi po głowie deus i teknetic t2, boje się trochę ze deus jest zbyt delikatny chodzi o ta elektronikę bezprzewodowa i ze będzie problem w razie W z naprawa lub częściami zamiennymi;/ a tak pozatym czy jest jakaś różnica miedzy deusem z i bez słuchawek ? czy do tego bez można dokupić słuchawki bezprzewodowe czy nie będę kompatybilne z ta wykrywka?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.