HałaBała Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 wp.pl czyli do kasacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 znanej na całym świecie firmy Zippo należące niegdyś do żołnierzy walczących w Wietnamie. Już podczas II wojny światowej Zippo stały się żołnierskim gadżetem-symbolem wojennym, służącym zarówno jako źródło ognia, ciepła, podgrzewacz jedzenia, jak i narzędzie porozumiewania się na odległość, niezbędnym niczym karabin" Tak, Zippo bardzo dobrze dba o image i chwytliwą reklamę. Na takim g. jak wojna robi się doskonałe interesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 ale zippo niezbyt dobrze kojarzy sie miejscowym. słynne zippo raids". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 i tu chcialbym wystosowac prośbę do wszystkiich odkrywców odnośnie jednego egzemplarza także grawerowanego. jeśli kiedyś trafi się wam ładne zippo venetian z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem na reversie to znaczy że już tam byłem;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Tylko gdzie ja zgubiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 podlaskie okolice kulesz kość.coś od siebie też dla potomnych trzeba zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Ja mam na przykład taka tylko ze związana z Japonia :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marine_1357 Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Fajna zapalniczka jan-80 z miniaturką plakatu propagującego 6 obligacje wojenne `pewnie w latach 1944-45 można w USA było taką kupić. Jeszcze do kompletu powinieneś kupić plakacik;)http://library.umkc.edu/spec-col/ww2/pacifictheater/warbonds.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.