esterendensen Napisano 19 Maj 2013 Autor Napisano 19 Maj 2013 ok,ale codziło mi o zdjęcia epokowe,pamiętam,że wstawiałeś zdjęcia z parku pod wieżą,jakieś mini młyny wodne,rekonwalescenci,było coś...
esterendensen Napisano 19 Maj 2013 Autor Napisano 19 Maj 2013 patrząc po zdjęciach,to pół miasta obskoczyłeś...
esterendensen Napisano 19 Maj 2013 Autor Napisano 19 Maj 2013 poczekaj,niech złomiarze wynajdą,to zaraz zniknie
polish_dragon Napisano 2 Lipiec 2013 Napisano 2 Lipiec 2013 Szanowny Witoldo czy jest mozliwość kontaktu z Tobą w sprawie albumu ze zdjęciami z Sorau ? Uczestnicze w przygotowaniu publikacji nt historii garnizonu wojskowego w Żarach Sorau i zajmuję się okresem niemieckim, mam trochę materiałów i wiedzy jednakże Twój album a raczej niektóre ze zdjęć dodają cennych informacji dla takiej publikacji, szczególnie w kontekście ewnetualnego wykorzystania skanów pewnych zdjęć w książce.W odpowiedzi mogę przesłać Ci informacje nt całego tła historycznego tychże zdjęć, kto co dlaczego etc.Proszę o kontakt pod adresem 11bz@wp.pldziękipozdrawiamP
Swiety82 Napisano 16 Wrzesień 2013 Napisano 16 Wrzesień 2013 Czyżby na zdjęciu był drogowskaz na Żuraw"? ;)
esterendensen Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Napisano 16 Wrzesień 2013 http://dolny-slask.org.pl/4086628,foto.html
boysss Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Na fotce dzis nie istniejace juz skrzyzowanie ul.Buczka,Długosza,Tunelowa -fajne :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.