MEKO Napisano 26 Marzec 2013 Share Napisano 26 Marzec 2013 Jak juz to po przetestowaniu w polu jak wiosna wróci :)Bo może do tego czasu coś znowu zmienię lup poprawię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Witam! Bardzo długo mnie tu nie było....Wchodzę,czytam i kto ma najwięcej do powiedzenia o E-tracu ?! Gość o nicku Brzęczy...i tak dalej...To nadal jest ten sam gość,co swego czasu chciał kupić ode mnie E-traca za śmieszne pieniądze nic o nim nie wiedząc.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Polecam, wczoraj ćwiczyłem. Kot na kolor,duże zelazo tez, drobnice zelazna pomija. Dwa tony, ferrous,sygnał long i bardzo powoli.Dyskoteka mniejsza niz w all metal , kopiemy kazdy sygnal na kolor slaby miedzy sygnałami żelaza wychodza b male rzeczy z koloru głeboko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEKO Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Przetestuj ten szablon i sie wypowiedz OKi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 biale- to powycinac a czarne dobudowac?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEKO Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 Tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 lol Minelab po polskiemu ... ciekaweSorki że nie na temat alem jest zszokowan :)Z poważaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 i co Twoj post miał wnieść do tematu Kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson1981 Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 Witam. Od niedawna posiadam ten wykrywacz i jak na razie się go ucze . Mam pytanie czy da sie ustawić wykrywacz tak aby łapał większe żelazo depozyty (kanki.skrzynki. Itp..)a nie łapał gwoździ i innej drobnicą żelaznej. ?i jeszcze jedno jak dotąd chodzę na ustawieniach fabrycznych (monety) i na jakims wypadzie w teren wziąłem od żony złoty kolczyk wielkości i kształtem zbliżony do małej obrączki i wykrywacz go praktycznie nie widział (od czasu do czasu pikło ale ogólnie to lipa) dlaczego co poustawiac by lepiej łapał złoto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Panowie, pomóżcie !!! mam zgodę małzonki na Etraca z Vikinga :) tylko cena szokuje. Sam biegam z Minelabem Sovereingiem. Pytanie czy jest szybszy od sowy, bo sova jest wolniutka, i czy odczuję różnicę sprzętową - dodam że mam kilka monetkonośnych pól. Tylko proszę nie wypisywać, że nikt nie da mi złotego środka. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 ze złotem temat był juz wałkowany, jeśli chodzi o żelazo, jak opanujesz wycinkę ekranu- własne ekrany dyskryminacji to sam bedziesz mógł wyciąc tyle żelaza by Ci było wygodnie- praktcznie bez utraty zasięgu na kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 alex odbierz pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 robson, a z czym wcześniej biegałeś ? jakie wrażenia ?alex_2013, koledzy ponawiam prośbę. Czy warto zmienić Sovę na Etraca ? Zakup dość kosztowny, musiałem zrezygnować z papierosków :( a nie chcę się rozczarować, bo z Sovy jestem zadowolony pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 1.poza waga nie widze wiekszych przeciwskazan2. nie kupiłbym sovereigna teraz za ol ceny wykrywki która mam3. w przeciwienstwe do nowej dziewczyny ,z etraca bedziesz zadowolony z czasem użytkowania nie na początku4. jak poznasz ten wykrywacz bedziesz go slepo rozumiał,docenisz wklepiesz jedne ustawienia na których bedziesz chodzil zawsze, pierwsze dni chcialem go sprzedac za poł ceny ze zlości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 a pomożesz po zakupie :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris303 Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 Jesli szukasz monetek kup deusa,tanszy i lepszy na zasmiecony teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 alex_2013, daj do siebie namiary :)lub odezwij się na pocztę plskris303, decyduję się na ETraca, zostaję w stajni Minelaba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 koledzy, juto przychodzi kurier. Idę na poletko, na którym co roku wyciągam sporo monet. Czy na początku po ustawieniu fabrycznym na monety dam radę biegać,czy muszę kombinować ?Dodam, że pole koszone tylko Sovereignem. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 5 Sierpień 2014 Share Napisano 5 Sierpień 2014 Panowie, podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 Donnie nie grzej sie tak,wyluzuj, poczytaj tu jest wszystko. Na fabrycznym pochodz sobie ale nie nastawiaj sie na znajdy, raczej na wstępna zabawe z etrakiem.Poznaj go, wklep czesc ustawien tu, jak czegos nie zrozumiesz pisz na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 ano grzeje ::: Mój Sovereign poszedł do nowego właściciela, pogoda zrobiła się całkiem całkiem :) A co do ustawień, sovę miałem ustawioną konkretnie na monety, prawie nigdy ich nie zmieniałem - bardzo łatwa obsługa a tez kiedyś mnie na forum straszyli że trudny do opanowania. Ale jak widzę panel E Tracka to trochę się go boję :) alex, ja nie zamierzam wycinać żadnych kolorków, chodzi mi o nastawy na moniacze, kolorek. Czy ustawienia kolego E Tracka będą dobre ?:Ustawienia w E-Tracu nie są take trudne jeśli wie się gdzie chce się chodzić.Zresztą jak idziemy na monety to Ja ustawiam:- tryb monety- dyskryminacja - QUICK MASK - FE 18, CO 5 (później na pewno coś zmienię, żeby było precyzyjniej- czułość automatyczna, dla mnie to coś wspaniałego, można po tym stwierdzić jaki jest grunt ( trudny czy normalny )- sygnał wiodący 16, to już kwestia jak kto woli, ja wolę delikatnie, ledwo słyszalny- Reakcja - GŁĘBOKO, choć rzadko, w zależności od gruntu, ale po tej opcji są wyłączone niektóre filtry i identyfikacja znaleziska jest gorsza- reakcja szybko NIE, ta opcja jest na mocno zaśmiecony teren, gdzie dwa przedmioty leżą blisko siebie- zaśmiecenie - NISKIE, akurat ja chodzę w takim terenie- grunt TRUDNY lub Łatwy, w zależności gdzie jestem, tu akurat przychodzi z pomocą AUTOMATYCZNE ustawienie czułości, jak jest niskie to znaczy, że grunt jest TRUDNY, a jak Wysokie tu np. 27 oznacza, że grunt jest łatwy- eliminacja zakłóceń, obecnie na 2, ale ta funkcja na polu jest mało przydatna, nie mylić jej z dostrajaniem do gruntu, bo to coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 7 Sierpień 2014 Share Napisano 7 Sierpień 2014 Sprzęt w domu :) Ładowanie baterii 18 godzin....Pierwszy minus na E tracka - brak kontrolki naładowania aku jak w Sovereignie. Poczytałem instrukcję....o co w tym chodzi z tym polem, wycinaniem kwadracików, normalnie magia....proszę tylko o nastawy na monetki, czy te poniżej są dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 7 Sierpień 2014 Share Napisano 7 Sierpień 2014 czy ktoś jest z okolic Torunia z E Trackiem ? Czarna magia, nie wiem o co kaman z tymi wzorcami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 20 Sierpień 2014 Share Napisano 20 Sierpień 2014 sprzęt pierwsza liga, dzięki koledze z zaprzyjaźnionego forum ogarnąłem sprzęt, powiem tak - wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.