Skocz do zawartości
  • 0

STARA RĘCZNA MASZYNA DO SZYCIA ZE STRZYCHU !

Emil 73

Pytanie

Napisano

Proszę Panów czy może mi któryś z forumowiczów przybliżyć rok produkcji i czy dużo wyszło takich maszyn?i czy warta jest 90-ciu złotych,dziękuję i pozdrawiam .

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
TRADE MARK ,,,I TYLE MAM JĄ W KOMISIE,JUTRO DOKŁADNIE OBEJRZĘ I DAM ZNAĆ,DZIĘKUJĘ,.TRADE MARK---oryginalny znak firmowy z ang.tak mi się wydaje.
Napisano
Szefuniu m4sherman,,,,,bicia maszyny jak podpowiedziałeś,,,,,,,,,,R764255,to jest numer jak wskazałeś na miejsce gdzie powinien się znajdować,mam w garażu taką jak na zdjęciach pokazujecie i jest większa ,nadmieniłem wcześniej ,że mam już maszynę na pedał z paskiem klinowym (albo jak to się tam nazywa) a co do podniety to dajmy sobie spokój bo widzę ,że mieszacie anotomie człowieka i czynniki wywołujące podnietę z fascynacją ,to darujcie sobie zbędnych komentarzy ,a jutro podam wymiary maszyny na korbkę i maszyny na pedał (lub co kolwiek to się nazywa na co kładzie się stopy i na przemian się rusza stopą ,raz jedną ,raz drugą,)nie mylić z ruch.....niem jak to wspominacie o podnieceniu...chodzi wam o wrażenie albo fascynacje,ale podniecenie????????come on!
Napisano
To nie ta sama co pokazujecie niby kompletne,w mojej brakuje tylko statywu do uruchomienia maszyny,możesz sobie nawet położyć na parapet ale musi być wkładka w którą włożysz maszynę a nogi na szyję sobie możesz zawinąć i jedziesz!!!!
ze ściegiem,,,,który to może być rok produkcji,powtaRZ
am ,czy ktoś ma pod spodem wybitą literę ,,G,,?????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie