jimbeam Napisano 11 Luty 2013 Autor Napisano 11 Luty 2013 witamJak w temacie - pisanie pw mam zablokowane więc jak to zrobić?
Czlowieksniegu Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 Jak dorośniesz, na Forum, to będziesz mógł- korzystając z Wyślij wiadomość" korzystać z tej funkcjonalności.
jimbeam Napisano 11 Luty 2013 Autor Napisano 11 Luty 2013 Założyłem konto bo szukałem informacji o konkretnym przedmiocie - nie jestem kolekcjonerem tego typu pamiątek, zbieram inne rzeczy. Znalazłem go tylko tutaj i na żadnym innym forum militarnym. Teraz nie mogę się skontaktować z jego posiadaczem. Przecież to chore, mam nabijać posty pisząc nie wiadomo o czym aby dostać przywilej pisania pw? Fora są też po to aby pomagać a nie skupiać tylko ekipę władców mocy"?
Czlowieksniegu Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 Jak mawia mój serdeczny przyjaciel Tyfus- przytulić? Pogłaskać?
jimbeam Napisano 11 Luty 2013 Autor Napisano 11 Luty 2013 Nie wiedziałem, że prowadzisz też usługi. Czy to legalne? Ciężko coś idzie. To może inaczej - czy możesz poprosić usera dzieci3 o kontakt ze mną?
toska Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 Niee no przeca jeszcze w tyłek możecie kopnąć :)I tak, wiem ile mnie ta rada będzie kosztować.pozdro dla ach jak to trafnie brzmi władców mocy"
Czlowieksniegu Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 Co prawda nie tylko jestem abstynentem i tym samym Jim Bean mnie nie interesuje, ale co więcej jestem zdeklarowaną lesbijką...Nie ma problemu- poproszę dzieci o zwrotkę.
jimbeam Napisano 11 Luty 2013 Autor Napisano 11 Luty 2013 Dzięki. Jeśli zbłądzisz w poszukiwaniach w podpłockie lasy to zapraszam na piwko.
szczurek_1979 Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 Yeti Ty i abstynent?? dobre :) w to drugie to chyba bym uwierzył ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.