Skocz do zawartości
  • 0

notek oraz części siemens

HASAG40

Pytanie

Napisano

witam chciałbym się dowiedzieć jeżeli jest możliwość co to za przedmiot i do czego służył zalegało to razem z częścią notka więc może to właśnie coś od notka jest?dodam że malowanie piaskowe tak jak część notka którego fotke wkleję niżej jest tabliczka znamionowa może to coś pomoże?

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jest tutaj jakis specjalista o czołgów:-)czy jest możliwe że ta pierwsza część siemensa to element telefonu wewnętrznego czołgowego lub sdkfz?takie coś mi wyskoczyło jak wpisałem w necie oznaczenia
Napisano
dzięki w końcu coś konkretnego krystiano to może mieć sens tymi motylkami apinano" listwę żeby nie latało wszystko i było nieruchome dla bezpieczeństwa teraz czekam na część siemensa może ktoś pomoże?
Napisano

witam chciałbym się dowiedzieć jeżeli jest możliwość co to za przedmiot i do czego służył zalegało to razem z częścią notka więc może to właśnie coś od notka jest?dodam że malowanie piaskowe tak jak część notka którego fotke wkleję niżej jest tabliczka znamionowa może to coś pomoże?

Napisano
dzięki już coś więcej wiem kopacz bardzo mnie interesuje ten przedmiot może jakiś trop koledzy w jakim kierunku szukać znalezione razem z tym notkiem nawet malowanie takie samo i w jednej ziemianie ale jakoś mi to do notka nie pasuje?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie