Początkiem lutego odwiedziłem dróżkę biegnącą po obu stronach małej rzeczki. Wyszło nawet ładne 2 grosze z 1937r, widelczyk (a raczej tyle co z niego zostało), w środku obwódka klucza pewnie od komody, 4 element nie wiem, być może część wieszaka na ubranie - proszę o sugestie. Ostatnie to pokrętło z biciem od zewnątrz DRP (znalazłem, że to Deutsch Reich Patent /piszę z pamięci, więc wybaczcie literówki skrótu/). Stawiam na pokrętło od lampy naftowej. Pozdrawiam.
Pytanie
Thoor
Początkiem lutego odwiedziłem dróżkę biegnącą po obu stronach małej rzeczki. Wyszło nawet ładne 2 grosze z 1937r, widelczyk (a raczej tyle co z niego zostało), w środku obwódka klucza pewnie od komody, 4 element nie wiem, być może część wieszaka na ubranie - proszę o sugestie. Ostatnie to pokrętło z biciem od zewnątrz DRP (znalazłem, że to Deutsch Reich Patent /piszę z pamięci, więc wybaczcie literówki skrótu/). Stawiam na pokrętło od lampy naftowej.
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.