Szczepek Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Napisano 31 Styczeń 2013 Witam!Mam pytanie odnośnie tej czapki. C.K. czy międzywojenne Węgry? Na drugim zdjęciu naszywka znajdująca się po lewej stronie czapki. Kojarzy ktoś co ona oznacza?
Szczepek Napisano 2 Luty 2013 Autor Napisano 2 Luty 2013 Może ktoś chociaż potwierdzi, że czapka tego wzoru to model dla kawalerii c.k.? nie jestem tego do końca pewien.naszywka nie ma związku z huzarami?
abcd Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 Poszukaj pod magyar katonai sapka to pewno jeszcze coś znajdziesz http://axioart.com/index.php?op=live_item&id=1138419
Szczepek Napisano 2 Luty 2013 Autor Napisano 2 Luty 2013 Dziękuję bardzo :) faktycznie nie wpadłem na to, żeby poszukać w języku węgierskim.
Szczepek Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Napisano 31 Styczeń 2013 Witam!Mam pytanie odnośnie tej czapki. C.K. czy międzywojenne Węgry? Na drugim zdjęciu naszywka znajdująca się po lewej stronie czapki. Kojarzy ktoś co ona oznacza?
Pytanie
Szczepek
Witam!
Mam pytanie odnośnie tej czapki. C.K. czy międzywojenne Węgry? Na drugim zdjęciu naszywka znajdująca się po lewej stronie czapki. Kojarzy ktoś co ona oznacza?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.