HASAG40 Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 witam koledzy takie kólko mi sie trafiło nie mam pojęcia czy to coś związanego z niemieckim pojazdem czy tylko jakiś element maszyny czy cos?niestety troszkę zamarzło i nie mogłem oczyścić krótki opis średnica około 35-37cm mocowanie na cztery śruby
HASAG40 Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 jeżeli wstępnie po takich fotkach udałoby się zidentyfikować to z góry dzięki
esterendensen Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Piasta koła z bębnem hamulcowym.może być od samochodu,ciężarówki,przyczepy,ciężko określić po tych niezwymiarowanych zdjęciach
wonpiotrus Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 A czemu odrazu w tytule ze od niemieckiego pojazdu? Co inaczej nikt nawet nie zerknie bez tego ,,magicznego'' słowa? podobnie jest na id pocisk i gość nic o nim nie wie ale w tytule pisze pocisk niemiecki... sorki że nie na temat ale nie moge...
HASAG40 Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 hej wonpiotruś nie irytuj się tak bo ci żyłka pęknie lepiej byś coś mądrego w temacie napisał:-) dla tego niemiecke bo trafione na niemieckich pozycjach a co miałem napisać koło niewiadomego pochodzenia czy koło arabskie lub chińskie? skoro nic nie wiem na jego temat a że trafine w takim a nie innym klimacie to z tąd właśnie taki a nie inny tytuł no mam nadzieję że twoja ciekawość zaspokojona może teraz coś na temat koła koledzy dopowiedzą wiem że słabe fotki ale jakby trzebabyło coś dokładniej porobić pomierzyć itd to dopiero za kilka dni narazie tylko to co widać wierzę że ktoś pomoże z góry dzięki;-)
Pytanie
HASAG40
witam koledzy takie kólko mi sie trafiło nie mam pojęcia czy to coś związanego z niemieckim pojazdem czy tylko jakiś element maszyny czy cos?niestety troszkę zamarzło i nie mogłem oczyścić krótki opis średnica około 35-37cm mocowanie na cztery śruby
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.